Antena Meniu Search
x

Roluri celebre refuzate de actriţele de la Hollywood

Nu-i uşor să îţi imaginezi cum ar fi arătat Titanic fără Kate Winslet, Basic Instinct fara Sharon Stone, sau Pretty Woman fără Julia Roberts. În multe filme, iniţial, rolurile pe care le ştim cu toţii au fost altfel împărţite.

de Redactia Observator

la 08.12.2019, 15:40

Vezi și

Nu-i uşor să îţi imaginezi cum ar fi arătat Titanic fără Kate Winslet, Basic Instinct fara Sharon Stone, sau Pretty Woman fără Julia Roberts. În multe filme, iniţial, rolurile pe care le ştim cu toţii au fost altfel împărţite.

Titanic fiind o referinţă pentru filmele de dragoste, nu ne-am putea închipui altă actriţă în pielea frumoasei Rose, decât Kate Winslet. Aceasta nu a fost însă prima alegere a producătorilor. Gwyneth Paltrow a refuzat povestea de iubire cu Jack. Rolul i-a adus lui Kate o nominalizare la Oscar.

Dacă v-a surprins alegerea iniţială pentru rolul lui Rose, ei bine, nici Angelina Jolie nu a fost văzută drept doamna Smith de la bun început. Nicole Kidman a fost prima în cărţi. Numai că nu s-a potrivit deloc cu Brad Pitt şi a renunţat la proiect. Nici Brad nu ar mai fi vrut să apară în Domnul şi Doamna Smith, însă s-a răzgândi atunci când aflat că Angelina i-ar putea fi parteneră.

Unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile, Fantoma mea iubită, cu siguranţă nu ar fi fost acelaşi fără Patrick Swayze. Totuşi, în locul lui, producătorii s-au gândit întâi la Bruce Willis. Ar fi avut ocazia să joace alături de soţia sa de la acea vreme, însă a refuzat rolul, deoarece a considerat că filmul nu va avea succes.

O scenă celebră jucată de superba Sharon Stone. La cererea lui Michael Douglas, însă, producătorii i-ar fi oferit actriţei Kim Basinger rolul din Basic Instinct. Refuzul acesteia a adus-o pe Stone pe platouri, alături de Douglas.

Probabil cel mai cunoscut rol al Juliei Roberts din întreaga sa carieră este cel din Pretty Woman. Şi a primit o nominalizare la Oscar pentru asta. Totul, după ce Molly Ringwald a refuzat rolul, pentru că. nu şi-a dorit să intre în pielea unei prostituate, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Roluri celebre refuzate de actriţele de la Hollywood