Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii au prins gustul croazierelor. Cum se petrece concediul pe mare

Vine perioada concediilor, iar "oraşele plutitoare" sunt noua atracţie în materie de vacanţe. Cu doar câteva sute de euro, timp de trei zile, românii pot ajunge în mai multe ţări. Iar condiţiile oferite la bord sunt unele de lux.

de Redactia Observator

la 20.05.2018 , 23:51

Vine perioada concediilor, iar "oraşele plutitoare" sunt noua atracţie în materie de vacanţe. Cu doar câteva sute de euro, timp de trei zile, românii pot ajunge în mai multe ţări. Iar condiţiile oferite la bord sunt unele de lux. Pe vas veţi avea SPA şi piscine spectaculoase, terenuri de sport, cluburi şi discoteci, cinema şi multe alte opţiuni de distracţie.

O ţară nouă in fiecare zi. Este visul oricarui turist aventurier. Şi mii de romani aleg asta în fiecare an. Cu o greutate de peste 92 de tone, acest oras plutitor gazduieste 2500 de pasageri si peste o mie de angajati.

Pe lângă asta. e luxul. Piscine, saune, jacuzzi, terenuri de baschet si tenis, minigolf, doua piscine si un ecran de cinema imens in aer liber.

Vezi și

Turistii coboara in port in fiecare dimineata la ora 9. Au zece ore la dispozitie sa descopere minunile unui nou oras. In schimb, distractia pe vas incepe dupa ora 18. In fiecare seara sunt organizate spectacole. Iar casinoul e şi el la doi paşi.

Cabinele au suprafete tot mai mari la preturi mai mici, iar vasele de croaziera ofera din ce in ce mai multe posibilitati de distractie pentru cei care vin in vacanta cu cei mici.

O aventura de trei zile pe un astfel de vas costa putin peste 400 de euro, pret care include toate serviciile de la bord si biletul de avion. Spre exemplu, in trei zile, poti vedea Venetia - Italia, Zadar - Croatia si Komper - Slovenia. Sunt insa croaziere de sapte pana la 14 zile, ceea ce inseamna tot atatea orase descoperite într-o singură vacanţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Românii au prins gustul croazierelor. Cum se petrece concediul pe mare