Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Săptămâna mondenă 07/12/2014

Bat clopotele de nuntă pentru Anda Adam şi noul ei iubit, Andrei Sorin. El i-a oferit săptămâna aceasta un imens buchet de flori în care a ascuns un inel de logodnă

de Redactia Observator

la 07.12.2014 , 10:32

Bat clopotele de nuntă pentru Anda Adam şi noul ei iubit, Andrei Sorin. El i-a oferit săptămâna aceasta un imens buchet de flori în care a ascuns un inel de logodnă

Se pare că cei doi mai au un plan mare pentru 2015. Care este acesta, dar şi alte subiecte, aflăm din Săptămâna Mondenă.

Pentru Anda Adam, Moş Nicolae a venit mai repede. A primit un inel de logodnă de la iubitul său. Cântăreaţa radiaza de fericire, iar acum visează la marele eveniment. Cei doi intenţionează ca la anul să se cuncune relegios.

Vezi și

Ar fi vrut să aleagă sfârşitul de an, dar au fost luaţi pe nepregătite. Aşa că Anda a început să facă planul pentru 2015. Încă nu s-a gândit la rochia de mireasă, dar a stabilit un lucru la care ţine foarte mult. Anda mai are şi alte planuri pentru viitor.

De sărbători, Keo o va prezenta pe Misty părinţilor lui. Vor pleca în Elveţia, însă, înainte de asta, vor trece mai întâi pe la mama ei, semn că relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă. Keo are foarte multe concerte în această perioadă şi nu vrea ca Misty să îi simtă lispa. Drept urmare, o va lua cu el.

Regina muzicii pop îşi păstrează titlul şi când vine vorba de avere. Madonna a fost declarată cel mai bogat artist din lumea muzicii. Potrivit celor de la Billboard, ea are o avere estimată la 800 de milioane de dolari. Cântăreaţa a cucerit topurile muzicale de la vâsrta de 20 de ani şi continuă să fie o voce importantă în lumea artistică.

Şi fanii seriei James Bond au primit o veste bună. Mai au de aşteptat mai puţin de un an până să vadă cea mai nouă peliculă cu agentul 007. Anunţul a fost făcut în Marea Britanie, unde producătorii au prezentat numele şi distribuţia celui mai nou James Bond. Daniel Craig revine în rolul agentului 007, iar numele peliculei e strâns legat de cărţile celebrului Ian Flemming. Şi de terorism.

Daniel Craig va rosti celebra replică pentru a patra oară, în noul James Bond. Titlul peliculei este Spectre, numele unei organizaţii teroriste fictive ce apare într-una dintre cărţile cu agentul 007.

Alte nume mari completează distribuţia. Monica Bellucci şi Lea Seydoux sunt frumoasele care îi vor da replica agentului 007. Fanii James Bond au aflat şi data exactă când are loc premiera mondială - 6 noiembrie 2015.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Săptămâna mondenă 07/12/2014