Antena Meniu Search
x

SCANDAL la Oscar! Schimb de replici între Meryl Streep şi celebrul designer Karl Lagerfeld pe tema unei rochii (VIDEO)

Meryl Streep a declarat că designerul Karl Lagerfeld i-a ”distrus” bucuria de a participa la gala premiilor Academiei de film americane, după ce acesta a acuzat-o în mod eronat pe celebra actriţă că ar fi fost plătită pentru a purta pe covorul roşu de la gala Oscar 2017 o rochie creată de o altă casă de modă decât Chanel.

Meryl Streep a declarat că designerul Karl Lagerfeld i-a ”distrus” bucuria de a participa la gala premiilor Academiei de film americane, după ce acesta a acuzat-o în mod eronat pe celebra actriţă că ar fi fost plătită pentru a purta pe covorul roşu de la gala Oscar 2017 o rochie creată de o altă casă de modă decât Chanel.

Meryl Streep a făcut acestă declaraţie pentru a răspunde unei afirmaţii făcute în această săptămână de Karl Lagerfeld, care a spus că renumita actriţă a decis să renunţe la o rochie Chanel pe care urma să o poarte la gala Oscar deoarece a aflat că ar putea fi plătită dacă va accepta să poarte o rochie creată de un alt designer.

Declaraţia lui Lagerfeld a fost preluată de majoritatea ziarelor şi posturilor de televiziune din lumea întreagă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Ştirea a fost preluată pe plan global şi continuă, global, să îmi distrugă bucuria de a participa la Oscaruri, cu ocazia celei de-a 20-a nominalizări din cariera mea, o nominalizare care a stabilit un nou record, şi va eclipsa această realizare în ochii mass-media, colegilor şi publicului”, a spus Meryl Streep, în vârstă de 67 de ani, într-o declaraţie publică.

Meryl Streep, una dintre cele mai talentate şi mai apreciate actriţe din generaţia sa, a fost nominalizată la premiile Oscar 2017, ce vor avea loc duminică seară la Los Angeles, cu rolul unei cântăreţe excentrice de operă în comedia cu accente dramatice ”Florence Foster Jenkins”. Vedeta americană a câştigat deja trei premii Oscar.

Ea a refuzat să accepte sâmbătă scuzele lui Karl Lagerfeld, care a recunoscut că ”a înţeles în mod eronat faptul că Meryl Streep ar fi ales un alt designer datorită unei remuneraţii” şi a spus că regretă foarte mult această controversă.

”«Declaraţia» generală prin care domnul Lagerfeld şi-a exprimat regretul pentru această «controversă» nu echivalează cu prezentarea unor scuze”, a spus Meryl Streep.

Meryl Streep, născută pe 22 iunie 1949, este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa. A debutat pe marile ecrane în anul 1977 cu un rol în filmul ”Julia” şi, după un singur an, în 1978, a câştigat premiul Emmy cu un rol jucat în miniseria TV ”Holocaust” şi a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasă, graţie prestaţiei din filmul ”Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter”.

Nominalizată de 20 ori de Academia de film americană, Meryl Streep are mai multe nominalizări la Oscar decât oricare actor sau actriţă din istorie şi a câştigat acest trofeu de trei ori - pentru rol secundar în filmul ”Kramer Vs. Kramer/ Kramer contra Kramer” (1979) şi Oscarul pentru rol principal în două ocazii, pentru rolurile din ”Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei” (1982) şi ”The Iron Lady/ Doamna de fier” (2011). A impresionat şi în alte filme bine primite de public şi criticii de specialitate, precum ”Iubita locotenentului francez”, ”Departe de Africa”, ”Casa spiritelor”, ”Râul ucigaş”, ”Podurile din Madison County”, ”Orele”, ”Diavolul se îmbracă de la Prada”, ”Julie şi Julia” şi ”Ţinutul din mijlocul verii”.

A câştigat al doilea premiu Emmy în 2004 cu rolul din miniseria TV ”Îngeri din America”, produsă de postul HBO, şi a fost recompensată de-a lungul anilor cu nouă Globuri de Aur. A primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film (AFI) în 2004 şi cu Kennedy Center Honour în 2011, pentru contribuţia adusă promovării şi dezvoltării culturii americane. Preşedintele Barack Obama i-a oferit în 2010 National Medal of Arts şi, în 2014, Presidential Medal of Freedom. În 2003, Meryl Streep a primit din partea guvernului francez Ordinul Artelor şi Literelor în rang de Comandor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » SCANDAL la Oscar! Schimb de replici între Meryl Streep şi celebrul designer Karl Lagerfeld pe tema unei rochii (VIDEO)