Antena Meniu Search
x

Scurt şi uniform! Este recomandarea hair-styliştilor pentru doamnele şi domnişoarele care vor să îşi schimbe look-ul în 2017

Anul 2017 este anul tunsorilor scurte şi uniforme, iar stiliştii vin în ajutorul femeilor cu numeroase opţiuni. Stilul pixie cu aer parizian este vedeta sezonului, dar şi aspectul neglijent. În materie de culori, specialiştii recomandă nuanţele calde şi cât mai naturale.

Vezi și

Anul 2017 este anul tunsorilor scurte şi uniforme, iar stiliştii vin în ajutorul femeilor cu numeroase opţiuni. Stilul pixie cu aer parizian este vedeta sezonului, dar şi aspectul neglijent. În materie de culori, specialiştii recomandă nuanţele calde şi cât mai naturale.

2017 este anul în care revenim la naturaleţe. Cel puţin aşa recomandă specialiştii. 

-Trebuie să scoată în evidenţă trăsăturile feminine şi atunci nu o să ne ducem pe tunsori geometrice, foarte nişate. Mergem pe acele tunsori care ne avantajează şi care ni se potrivesc foarte bine. 

Dacă în anii trecuți s-au purtat asimetriile , de această dată totul trebuie să fie uniform. 

Pe acelaşi subiect

-Modelul nostru este pregătit de o schimbare şi o să mergem pe ceva foarte scurt, în stil Pixie.

-Pentru tunsoarea pe mediu am ales un bob lung, dar nu clasic ci texturizat şi stylingul pe foarte natural. Pentru părul lung pentru că există şi multe femei cu păr lung, am ales o tunsoare foarte texturizată şi volumetrică. 

Iar cel mai important este ca doamnele să aleagă alături de un stilist tunsoarea care să îi avantajeze trăsăturile. 

-Deşi sunt tânără, mă simt şi mai tânără. Nu ştiu dacă mă mai primesc la muncă. Mă bucur că sunt în tendinţe şi că arăt superb. Îmi place foarte mult !

Aspectul neglijent este stilizat până la cel mai mic detaliu. Şi este recomandat şi în cazul evenimentelor sofisticate. 

-Coafura trebuie să fie acel element care completează ţinuta. Se renunţă la buclele acelea studiate, prea fixate. 

În materie de culori, trebuie să ştiţi că vedeta anului are influenţe din machiaj. Culori care să se îmbine foarte ușor una cu alta, o nuanță caldă cu una rece şi nuanțe închise cu cele deschise.

-Ce mă bucur e că din evoluţia culorilor de-a lungul anilor în sfârşit a ajuns pe o linie care mie îmi place foarte mult. Culori cât se poate de naturale, diferenţa dintre baze şi meşe nu este foarte mare.

Iar vedetele s-au conformat deja noilor tendinţe. Rihanna a adoptat cel mai în vogă breton, Scarlett Johansson a ales stilul Pixie, iar pe Jennifer Lawrence a cucerit-o bobul ondulat. <share mac/ianuarie/23/poze tunsori vedete>

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Scurt şi uniform! Este recomandarea hair-styliştilor pentru doamnele şi domnişoarele care vor să îşi schimbe look-ul în 2017