Antena Meniu Search
x

(P) Se anunţă o iarnă răcoroasă. Care sunt tipurile de încălţăminte damă care nu trebuie să îţi lipsească

Iarna este tot mai aproape. Temperaturile scad de la o zi la alta şi precipitațiile au început să capete aspect de ninsoare.

de Redactia Observator

la 08.12.2020, 15:50

Care sunt tipurile de încălţăminte damă care nu trebuie să îţi lipsească
Care sunt tipurile de încălţăminte damă care nu trebuie să îţi lipsească

Completarea garderobei cu încălţăminte damă adecvată nu mai pare o opţiune, ci a devenit o sarcină pe care trebuie să o faci...cât mai repede! 

Magazinul online https://answear.ro îţi stă, ca întotdeauna la dispoziție cu brandurile pe care le iubești. Totuși, sunt câteva tipuri de încălţăminte versatile care te pot salva din orice situație. Piesele recomandate completează în mod natural orice garderobă bine organizată şi asigură starea de confort ridicată. 

Cizme înalte din piele 

Când spui cizme înalte din piele spui versatilitate, confort, stare de bine. Achiziţionarea unei perechi de cizme din piele netedă este o investiţie. Modele propuse de creatorii celebri și specialistii în styling, în acest sezon sunt foarte variate şi se disting prin design urban, cosmopolit şi calitate. Se poate spune că sezonul acesta vine cu încălţăminte damă expresivă, uşor de asociat şi de integrat. O pereche de cizme cu talpă robustă, stabilă nu doar că sporeşte starea de siguranţă şi confortul personal, dar contribuie la crearea unor outfituri urbane originale.

Cizmele din piele vin cu avantajul versatilităţii, Sunt uşor de încălţat şi facil de purtat. Pot fi potrivite lejer cu rochii, blugi, pantaloni din lână şi fuste de orice tip. Sunt piese reprezentative pentru amatoarele de stil şi eleganță.

Botine cu toc gros

Botinele cu toc gros sunt potrivite pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc ţinutele cosmopolite. Se evidenţiază prin linii delicate şi design inedit, şi totuşi, sunt create să pună în valoare ţinute confortabile. Botinele sunt soluţiile perfecte pentru outfiturile casual şi smart, desăvârşite de curele din piele şi genţi damă încăpătoare. Pot fi purtate cu aceeași lejeritate la birou, la cumpărături sau la cina de sâmbătă seara. Ştim că sunt piese expresive, şi te salvează în situaţiile în care te simţi lipsită de idei. 

Bocanci de zăpadă

Iarna poate fi cu adevărat capricioasă! Te poate lua prin surprindere şi nu doar prin temperaturi scăzute, ci şi datorită precipitaţiilor abundente care se transformă în strat gros de zăpadă. Trebuie să apreciem că şi în marile orașe, iarna se poate dovedi a fii păcătoasă. Așa că, prezenţa în garderobă a unei perechi de bocanci gândite să facă faţă gheţuşului şi omătului nămolit, poate fi considerată salvatoare.

Bocancii sunt în primul rând stabili, şi îţi permit să fii în siguranţă chiar şi când poleiul sticleşte precum oglindă. În al doilea rând, sunt versatili. Poţi să îi porţi  cu blugi, cu rochie lungă, cu fustă scurtă sau dimpotrivă cu rochie tricotată din lână. Bocancii recomandaţi sunt mai mult decât articole de încălţăminte care protejează. Sunt accesorii cosmopolite care te ajută să te exprimi!

Acestea sunt doar câteva dintre soluțiile salvatoare, însă nu sunt singurele. Bocancii impermeabili, cizmele din blană de oaie, botinele cu talpă joasă, şi cizmele de tip wellington sunt alte articole care merită toată atenţia. Sunt înainte de toate confortabile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » (P) Se anunţă o iarnă răcoroasă. Care sunt tipurile de încălţăminte damă care nu trebuie să îţi lipsească