Antena Meniu Search
x

Serialul „Stăpânul Inelelor", cea mai scumpă producţie de televiziune realizată vreodată

„Stăpânul Inelelor" a reprezentat un punct de cotitură în istoria cinematografiei mondiale! Dar deţinătorii francizei au decis să nu se oprească la acest record.

de Redactia Observator

la 19.09.2019, 15:31

Vezi și

„Stăpânul Inelelor" a reprezentat un punct de cotitură în istoria cinematografiei mondiale! Dar deţinătorii francizei au decis să nu se oprească la acest record. Aşa că vor produce serialul "Stăpânul Inelelor", care va deveni cea mai scumpă producţie de televiziune realizată vreodată. Seria va costa peste 600 de milioane de dolari şi va fi filmată în Noua Zeelandă.

Oraşul Aukland, din Insula de Nord a Noii Zeelande, va fi platoul de filmare pentru noul serial "Stăpânul inelelor". Filmările vor debuta în curând şi se vor desfăşura în 3 situri arheologice de acolo.

Iniţial, producătorii au luat în considerare şi capitala Wellington, însă au renunţat rapid la idee deoarece, aici, James Cameron filmează continuarea la "Avatar". Tot în Noua Zeelandă s-au turnat şi peliculele din franciza "Stăpânul Inelelor".

Serialul va fi diferit faţă de filme din frranciză. În timp ce în producţia originală acţiunea este centrată pe războiul pentru distrugerea inelului, în serial, această poveste nu va fi inclusă.

Ci va urmări evenimentele care s-au petrecut înaintea celor din primul roman al sciitorului J.R Tolkien.

"Stăpânul inelelelor" este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie. A generat încasări de două miliarde de dolari în toată lumea. Iar ultimul film, "Întoarcerea Regelui", a câştigat 11 premii Oscar.

Practic, la fiecare categorie la care a fost nominalizată, superproducţia a primit cel mai important premiu din industrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Serialul „Stăpânul Inelelor", cea mai scumpă producţie de televiziune realizată vreodată