Antena Meniu Search
x

Aparatul dentar, accesoriu la modă! Vedetele de la Hollywood îl poartă chiar şi pe covorul roşu

Se spune că dinţii sunt cartea de vizită a oricărei persoane, mai ales pentru vedete. multe staruri nu s-au ferit să-l poarte chiar şi pe covorul roşu.

Vezi și

Se spune că dinţii sunt cartea de vizită a oricărei persoane, mai ales pentru vedete. Tocmai de aceea, multe staruri nu s-au ferit să poarte aparatul dentar chiar şi pe covorul roşu. Ba chiar au creat din asta o modă. Astfel că aparatul dentar a devenit unul dintre cele mai cool accesorii.

Actori, cântăreţi, personalităţi din lumea întreagă, au apelat la aparatul dentar pentru a obţine zâmbetul perfect. Vedete precum Gwen Stefani sau Tom Cruise au fost fotografiate chiar pe covorul roşu purtând aparat dentar. Fenomenul a luat amploare în 2015, când Beyonce se lăsa fotografiată cu un astfel de dispozitiv. Astfel că şi în România a început să devină, uşor-uşor, un must-have. O ştie foarte bine şi Cristian Şimonca, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de la noi. 

CRISTIAN ŞIMONCA, blogger:

Acum e cool, doamna doctor ştie că putem să îl facem şi colorat, e deja un accesoriu. Este o întreagă distracţie în fiecare lună

ŞTEFANIA CHENDEA, medic stomatolog:

Cea mai grea este decizia de a-ţi pune aparatul. Nu tratamentul în sine. 

Mai ales atunci când există probleme dincolo de aspectul estetic. Cum i s-a întâmplat şi lui Denis. 

DENIS RADU, specialist în comunicare:

Am venit la clinică şi am descoperit că dinţii de jos începuseră să se mişte. Şi iniţial am crezut că se va rezolva prin adiţie de os sau... Dar mi-au spus că în timp, în cazul în care nu o să port aparat dentar îmi vor cădea dinţii.

Cea mai mare provocare pentru cei care aleg să poarte aparat dentar este igiena. Iar, de multe ori, diferenţa dintre mituri şi realitate este una ca de la cer la pământ.

Dr. Daniel Căminescu, medic stomatolog:

Pe vremuri, acum zeci de ani şi poate chiar sute când nu exista pastă de dinţi, se foloseau tot felul de metode de exemplu bicarbonat, sare sau tot felul produse obţinute din plante pentru igienizarea cavităţii orale. Ar trebui să abandonăm aceste metode mai ales că ele dădeau rezultate pe vremuri, dar trebuie să luăm în calcul că dădeau rezultate pe vremea când şi alimentaţia era alta. 

Foarte important este ca periajul dentar să se facă de cel puţin 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara.  Este pasul cel mai sigur şi mai simplu către un zâmbet de Hollywood. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Aparatul dentar, accesoriu la modă! Vedetele de la Hollywood îl poartă chiar şi pe covorul roşu