Antena Meniu Search
x

Seară specială pe Riviera Franceză!

Woody Allen a defilat prin faţa blitzurilor alături de actorii din cel mai nou film al său, Irrational Man. Şi a îndrăznit chiar să-şi facă un selfie pe covorul roşu, chiar dacă în urmă cu câteva zile directorul festivalului spunea că i se pare o prostie asta

Vezi și

Woody Allen a defilat prin faţa blitzurilor alături de actorii din cel mai nou film al său, Irrational Man. Şi a îndrăznit chiar să-şi facă un selfie pe covorul roşu, chiar dacă în urmă cu câteva zile directorul festivalului spunea că i se pare o prostie asta

În a treia seară de la Cannes, toate privirile au fost pe starurile care joacă în cel mai nou film al regizorului Woody Allen.

Pe covorul roşu, Woody Allen, în vârstă de 79 de ani, a făcut chiar şi un selfie. Apoi a păşit în faţa fotografilor alături de actriţele Emma Stone, care a purtat o rochie albă , stil sirenă şi Parker Posey, care a avut o apariţie surprizătoare! Vedeta a renunţat la culoarea brunetă pentru cea blondă şi a purtat pe cap un turban auriu, care s-a potrivit perfect cu schimbarea de look, dar şi cu rochia lungă şi elegantă.

Noua comedie scrisă şi regizată de Woody Allen prezintă povestea unui profesor de filosofie, care trece printr-o criză existenţială şi, care, ajunge să se îndrăgostească de una dintre studentele sale.

"Irrational Man" va fi lansat în America pe 17 iulie, iar în cinematografele din ţara noastră, va apărea pe 28 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Seară specială pe Riviera Franceză!