Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretele garderobei unui gentleman modern

Cămaşă, sacou clasic, pantaloni croiţi pe măsură şi o pereche de pantofi eleganţi reprezintă minimul de piese pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă! Însă cei care doresc să aibă o apariţie ieşită din comun trebuie să aibă sacouri la două rânduri şi costume din trei piese.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 11:27

Cămaşă, sacou clasic, pantaloni croiţi pe măsură şi o pereche de pantofi eleganţi reprezintă minimul de piese pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă! Însă cei care doresc să aibă o apariţie ieşită din comun trebuie să aibă sacouri la două rânduri şi costume din trei piese. Designerii susţin că accesoriile sunt la fel de importante. Astfel, ceasul, pălăria şi butonii sunt elementele care desăvârşesc ţinuta unui bărbat elegant.

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi îşi doresc să arate ca modelele de pe coperta revistelor de fashion. Dar, pentru un look desăvârşit, domnii trebuie să aibă un buget consistent. Preţul pentru un costum elegant începe de la 2000 de lei.

Materialele naturale, lâna sau caşmirul sunt preferatele designerilor. Un costum cu adevărat perfect, trebuie croit pe măsura celui care îl va purta.

Vezi și

Specialiştii sunt de părere că schimbarea de look poate începe doar cu o ţinută făcută special pentru cel care o va purta.

Designerii au variante elegante şi pentru excentrici. Accesoriile personalizate sunt şi ele foarte importante, cum ar fi un ceas care costă mii de euro. Însă sunt celebre la nivel internaţional. Vedete precum Sylvester Stallone au în colecţia personală creaţii unice semnate de designerul român.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Secretele garderobei unui gentleman modern