Antena Meniu Search
x

Secretul dureros al îndrăgitului actor Jim Carrey. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrului comediant: 'Reuşesc uneori să fiu fericit'

Actorul Jim Carrey a vorbit despre lupta sa cu depresia, spunând că în prezent reuşeşte „uneori” să fie fericit.

Actorul Jim Carrey a vorbit despre lupta sa cu depresia, spunând că a avut această problemă timp de mai mulţi ani şi precizând că în prezent reuşeşte „uneori” să fie fericit, informează nme.com.

Jim Carrey a vorbit pentru prima dată despre depresie în anul 2004, pentru CBS News.

„Sunt suişuri şi coborâşuri, dar toate sunt cumva cioplite, netezite, astfel încât pare că trăieşti la acelaşi nivel de disperare. Nu primeşti niciun răspuns, dar eşti în regulă. Poţi zâmbi la serviciu, dar, totuşi, te simţi la acelaşi nivel scăzut de disperare”, a spus atunci Jim Carrey. 

Într-un nou interviu, Carrey a spus că depresia „nu mai rămâne pentru atât de mult timp încât să îl scufunde”.

„În acest moment, nu sufăr de depresie. Am suferit de depresie mulţi ani, dar acum, când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte. Nu rămâne atât de mult timp în cât să mă scufunde şi să mă înece”, a spus Jim Carrey pentru i, explicând că reuşeşte uneori să fie fericit.

Potrivit Daily Mail, actorul, care în prezent este implicat într-un proces pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, susţine că nu se preocupă pentru ceea ce vor gândi oamenii despre el după moartea sa.

„Eu nu sunt acest business. Nu îmi pasă ce vor crede oamenii despre mine după ce voi muri. Tot ce vreau este ca oamenii să mă perceapă ca pe o energie pozitivă aici, un parfum plăcut care a fost lăsat în urmă”, a spus el.

Actorul canadian Jim Carrey, născut pe 17 ianuarie 1962, este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes în rândul publicului, precum ”Dumb and Dumber”, ”Ace Ventura: Pet Detective” şi ”Bruce Almighty”. Actorul a câştigat două Globuri de Aur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Secretul dureros al îndrăgitului actor Jim Carrey. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrului comediant: 'Reuşesc uneori să fiu fericit'