Antena Meniu Search
x

Secretul SILUETEI PERFECTE a Octaviei Geamănu!

Octavia Geamanu, prezentatoarea “Observator Special” de la Antena 1, ne dezvaluie in urmatorul interviu despre pasiunile sale, despre cum a ajuns sa tina cura de ingrasare

Octavia Geamanu, prezentatoarea “Observator Special” de la Antena 1, ne dezvaluie in urmatorul interviu despre pasiunile sale, despre cum a ajuns sa tina cura de ingrasare. 

-Unde te simti mai confortabil: pe teren ca reporter, asa cum ai fost pana acum ceva timp, sau in studio, in fata prompterului, ca prezentator de stiri?

-Confortabil te simti acolo unde poti sa faci ceea ce iti place. Exista o perioada pentru toate, etape de traversat, lucruri de invatat. Important e sa te simti bine cu tine insati/insuti. Iar eu chiar ma simt bine.

-Te implici in redactarea stirilor prezentate?

-Nu cred ca as putea transmite un mesaj daca nu mi-as pune, intr-o oarecare masura, amprenta. Iar faptul ca ma implic se observa destul de bine, cred eu, in modul de adresare fata de telespectator. Am norocul sa prezint un jurnal care imi permite sa ofer si o nota personala subiectelor, pentru ca toate fac parte din viata, din ceea ce traim cu totii.

Continuarea o puteți citi pe agentiadepresamondena.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Secretul SILUETEI PERFECTE a Octaviei Geamănu!