Antena Meniu Search
x

Foto Semifinală ''iUmor'' cu emoţii! Ei sunt concurenţii care vor merge în Marea Finală

Show-ul ''iUmor'' şi-a ales finaliștii acestui sezon. În cadrul celei de-a doua semifinale, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au decis cui îi acordă șansa de a merge în Marea Finală.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 14.12.2020, 11:47

Marea Finală va avea loc pe 20 decembrie
Juriul ''iUmor'' - Antena 1
  • Finaliştii ''iUmor'' au fost aleşi de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar şi de publicul care a votat de-a lungul ediţiilor

VIDEO: Cele mai tari momente din semifinala ''iUmor'' 2020, pe www.A1.ro!

Semifinală cu suspans la ''iUmor''. Juriul a desemnat şi ultimul finalist al celui de-al 9-lea sezon, după ce duminica trecută, Elena Voineag a fost singura care s-a calificat în Marea Finală, cu trei like-uri.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au ales ca Fachirul din Periș să fie ultimul concurent din Marea Finală iUmor.

Astfel, Ela Voineag şi Fachirul din Periș se vor întâlni în Marea Finală cu ceilalți preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea Drăgan. 

Bianca Sasu i-a găsit pereche papagalului Nuc

Bianca Sasu a urcat pe scena ''iUmor'', alături de papagalii ei, Nuc și Lila. Intenţia tinerei a fost de a impresiona juriul cu un număr de dresaj. După ce frumoasa studentă la Genetică Moleculară le-a spus juraților cum va decurge numărul, ea l-a anunţat pe Mihai Bendeac că va avea nevoie de ajutorul lui. În urma prestaţiei, un singur jurat a fost impresionat de Bianca.

Dan Cârstea a prezentat un buletin de ştiri mai diferit

Dan Cârstea a ajuns în cea de-a doua semifinală ''iUmor'', după ce i-a impresionat pe jurați cu veleitățile sale de prezentator al unei emisiuni imaginare, numită ''iUmor Snooze Show''. Şi de această dată, el a urcat pe scenă cu un buletin de știri speciale. Dan a dorit foarte mult să îl impresioneze pe Cheloo. Însă, prestaţia sa nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Dan a plecat cu două like-uri acasă, de la Delia și Mihai Bendeac.

Lavinia Dalea şi pisica lui Schrodinger

Bibliotecara cu simțul umorului, Lavinia Dalea, a venit în faţa juraţilor cu un număr de stand-up de senzaţie. Ea a început numărul cu câteva glume despre iubitul ei, spre amuzamentul celor trei juraţi. Momentul a inclus şi un roast la adresa lui Mihai Bendeac și cartea lui autobiografică ce s-a lansat de curând, dar şi mai multe glume îndrăzneţe. Show-ul a conţinut şi câteva replici despre pisici, în special despre pisica lui Schrodinger. Nici de această dată Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac nu au fost impresionaţi. Lavinia a plecat cu un singur like. 

Stelian Milu, în straie preotești

Stelian Milu s-a transformat în Patriarhul Țițonie și a venit pe scenă pentru a face o slujbă de sfințire. Dacă în audiții a vorbit despre discriminarea bărbatului, de data aceasta a avut un repertoriu diferit. Stelian s-a pregătit temeinic pentru semifinală, în speranţa că cei trei juraţi vor aprecia prestaţia sa. Delia nu a dorit să comenteze momentul. Cu toate acestea, artista şi Mihai Bendeac au fost singurii care au acordat două like-uri.

Roxana Condurache, roast la adresa soacrei

Roxana Condurache a trecut de la sfaturi pentru bărbați, la a o lua la roast pe fosta ei soacră. În cea de-a doua semifinală concurenta a reuşit să stârnească hohote de râs în public. Mai mult, a intrat pe scenă în paşi de dans, extrem de încrezătoare. Roxana a spus că va fi puțin mai rea de această dată. Se pare că nici glumele despre soacră n-au avut priză la jurați. Ea a primit doar votul Deliei, deci nu va merge în finală. 

Mihai Caragea, tânărul pus pe glume

Mihai Caragea, concurentul în vârstă de 20 de ani din Teleorman, a intrat pe scenă relaxat, cu gândul la Marea Finală. Surprinzător a fost momentul în care acesta a spus că i-ar plăcea tare mult să fie prezentator TV sau jurat. Chiar îşi imagina cum ar fi dacă ar sta la masă cu Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Deşi a venit pregătit, Mihai nu a impresionat, astfel că nu a primit niciun like. Prezentatorul Dan Badea a promis că îl va ajuta pe tânăr să evolueze.

Crina Zvobodă, despre istoria ventrilociei

Crina Zvobodă a urcat pe scenă pentru a aduce în atenţia publicului trei președinți. Îmbrăcată complet în negru, ca o femeie de origine musulmană, juraţii nici nu au ştiut iniţial la ce fel de număr să se aştepte. Aceasta a povestit istoria ventrilociei și a adăugat că sunt din ce în ce mai puține femei ventriloc, pentru că prea puține ştiu să tacă. Concurenta a primit doar un like. Mihai Bendeac a mers după ea în culise și a îmbrățișat-o, în timp ce Crina începuse să plângă. 

Fachirul din Periș i-a uimit pe juraţi

Fachirul din Periș, concurentul care a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scenă cu un număr mai greu decât de obicei. Costel Pripas, cu numele de scenă, Fachirul din Periș, a purtat iniţial o mantie neagră. El este plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac. Numărul său i-a impresionat pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Jurații i-au acordat trei like-uri. Fachirul este unul dintre finaliști.

Sezonul 9 își alege câștigătorul

Dacă pe parcursul acestui sezon, publicul a fost cel care a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție ''iUmor'' 2020, în semifinale jurații au fost cei care au avut ultimul cuvânt. Duminica trecută, în prima semifinală, Elena Voineag a fost singura care a primit voturile juraților pentru a putea merge mai departe. Marea Finală va avea loc pe data de 20 decembrie, de la orele 20:00. Numai un concurent va fi desemnat câștigătorul ''iUmor'', sezon 9, iar acest lucru va fi decis de către public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Semifinală ''iUmor'' cu emoţii! Ei sunt concurenţii care vor merge în Marea Finală