Antena Meniu Search
x

Foto Semifinala iUmor, lider de audiență! Cine sunt concurenţii care se vor lupta în marea finală

Semifinala iUmor, difuzată duminică seara, între orele 19:59-23:09, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 15:29

Semifinala iUmor, lider de audiență! 13 concurenți se vor lupta duminică, în finala sezonului 9
Semifinala iUmor, lider de audiență! 13 concurenți se vor lupta duminică, în finala sezonului 9 - Antena 1
  • iUmor s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8.6 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 8.6 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.44, peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau iUmor.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, în semifinale Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au decis ce concurenți trimit în marea finală iUmor, sezonul 9.

Cine sunt concurenții din marea finală iUmor

Astfel, Elena Voineag și Fachirul din Periș au primit voturile juraților și se vor întâlni în marea finală cu ceilalți preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea Drăgan.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor.

Canalul iUmor însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Semifinala iUmor, lider de audiență! Cine sunt concurenţii care se vor lupta în marea finală