Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Serialul TV Stăpânul inelelor va fi cel mai scump din istorie

Serialul TV The Lord of the Rings - Stăpânul inelelor, va fi, se pare, cel mai scump din istorie. Costurile producţiei Amazon sunt estimate la 1 miliard dolari.

de Redactia Observator

la 08.04.2018 , 13:01

Serialul TV Stăpânul Inelelor ar putea avea un buget de 1 miliard de dolari - Hepta

Serialul TV The Lord of the Rings - Stăpânul inelelor, va fi, se pare, cel mai scump din istorie. Costurile producţiei Amazon sunt estimate la 1 miliard de dolari.

În noiembrie anul trecut a fost confirmată informaţia că Amazon va produce un serial TV, Stăpânul inelelor.

Deocamdată, producătorii nu au anunţat distribuţia, însă costurile estimate pentru actori şi efecte vizuale de ultimă oră arată că bugetul va creşte dramatic.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, cu aproximativ 1 miliard de dolari, Stăpânul inelelor va fi cel mai scump serial din istorie. 

Negocierile privind drepturile de autor au fost câştigate în schimbul a 250.000 de dolari de HarperCollins şi New Line Cinema împotriva Netflix, cu condiţia de a fi realizate cinci sezoane. 

Contractul stipulează că serialul trebuie să intre în producţie în termen de doi ani. The Lord of the Rings va urmări evenimentele care s-au petrecut înaintea celor din primul roman al lui Tolkien, "The Fellowship Of The Ring" - Frăţia inelului.

Se pare că serialul nu va include însă şi povestea războiului pe care se bazează trilogia Stăpânul Inelelor, care a avut un succes uriaş.

Regizorul filmului, Peter Jackson, urmează să confirme dacă se va alătura echipei serialului tv Stăpânul Inelelor. Sir Ian McKellan a lăsat o uşă deschisă în ceea ce priveşte o eventuală apariţie a sa în serial, în rol de Gandalf.

"N-am spus da, pentru că nu am fost întrebat. Dar sugeraţi că altcineva ar putea juca rolul? Gandalf are vârsta de peste 7 mii de ani, aşa că nu sunt chiar aşa bătrân", a spus Sir Ian McKellan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Serialul TV Stăpânul inelelor va fi cel mai scump din istorie