Antena Meniu Search
x

Video Sianna şi Radu Sîrbu, o nouă piesă împreună: Illusion of love este încă o filă din povestea noastră

Sunt multe feluri în care poţi să-ţi declari iubirea. Iar Sianna şi Radu Sîrbu aleg să o facă prin versuri şi muzică. Tocmai au lansat o piesă împreună acum 5 zile. Împreună sunt peste tot - şi pe scenă, şi la studio, şi acasă.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 18:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

 De-a lungul timpului Radu și Sianna au făcut echipă bună producând și compunând atât pentru ei cât și pentru mulți alți artiști cunoscuți din țară dar și din străinătate, iar acum a sosit momentul potrivit pentru o nouă piesa în doi "Illusion Of Love".

Radu: De cele mai multe ori Ana vine cu linia şi cu ideea piesei şi eu o preiau şi o ducem la bun sfârşit. (...) Piesa s-a născut pur şi simplu spontan. Cântând la pian, într-un moment în care stăteam în studio şi nu aveam ceva programat să compunem. Mi-a venit melodia şi apoi am apelat la cea mai talentată textieră. 

Ana: Dar şi invers. Depinde. Noi, practic nu avem lider în casă. Dacă astăzi sunt eu în bucătărie, sunt eu liber. Mâine e el lider.  Clipul nu era programat un clip. Am zis că facem ceva pentru  TikTok, o pimbare seara pe care apar şi nişte versuri. vem un oraş extrem de frumos, mai ales vara, când totul e înflorit. 

Radu Sirbu a lansat cu puțin timp în urma piesa "Way To Love", iar cea mai recentă lansare a Siannei este albumul intitulat "Focus On Music" lansat alături de proiectul "DJ Layla" produs de casa lor de producție Rassada Music.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Sianna şi Radu Sîrbu, o nouă piesă împreună: Illusion of love este încă o filă din povestea noastră