Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cadouri de designer

De Crăciun, marii designeri ai lumii se gândesc la toate: de la vestimentaţie şi până la cozonaci, pahare sau pături.

de Redactia Observator

la 19.12.2014 , 20:43

De Crăciun, marii designeri ai lumii se gândesc la toate: de la vestimentaţie şi până la cozonaci, pahare sau pături. 

Crăciunul este sărbătoarea preferată a marilor designeri, altfel nu pregăteau atâtea daruri special concepute pentru această sărbătoare. Anul acesta, Gucci a pregătit mai multe cadouri decât ar putea să încapă în sacul lui Moş Crăciun.

Casa de modă Florentina a pregătit în jur de 118 cadouri numai pentru Ea. Dacă numărăm şi cadourile pentru El şi dacă înmulţim cu peste zece variante coloristice iată rezultatul.  Desigur Gucci preferă eleganţa pentru Crăciun aşa că cel mai potrivit cadou ar fii un rucsac cu mânere din bambus, un ruxac mult mai desirabil decât însuţi sacul lui Moş Crăciun.

Vezi și

Stella McCartney a imprimat chipurile Moşului şi ale oamenilor de zăpadă pe hainele pentru copii, iar Armanii s-a gândit la o surpriză delicioasă atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Armani pregăteşte de Crăciun un panetone absolut delicios. Este o prăjitură italienească realizată după o reţetă tradiţională din secolul al 15 lea, împrumutată de la Casa Familiei Sforza. Familia Sforza este cunoscută a fii protectoarea artiştilor vremii şi este celebră pentru că a comandat tabloul Cina cea de taină a lui Da Vinci.

Diane Von Furstenberg le propune doamnelor ca în ziua Crăciunului să arate ca nişte adevărate dive.

Diane Von Furstenberg merge pe principiul că trebuie să străluceşti de Crăciun. Propune paiete aurii, blănuri luxuriante şi o mulţime de accesorii pecetluite sub vâsc sau nu de o pereche de buze care reprezintă imaginea emblematică a designerului român, de altfel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » SPECIAL! Cadouri de designer