Antena Meniu Search
x

Spice Girls, revenire plină de controverse şi scandaluri (Video)

Revenirea pe scenă a uneia dintre cele mai populare trupe din anii '90 nu putea fi lipsită de mici scandaluri! Încă de când au anunţat că pornesc într-un turneu internaţional, fetele de la Spice Girls au ţinut primele pagini ale tabloidelor cu fel de fel de controverse.

de Redactia Observator

la 09.06.2019, 12:07

Vezi și

Revenirea pe scenă a uneia dintre cele mai populare trupe din anii '90 nu putea fi lipsită de mici scandaluri. Încă de când au anunţat că pornesc într-un turneu internaţional, fetele de la Spice Girls au ţinut primele pagini ale tabloidelor cu fel de fel de controverse. Prima oară, după ce Victoria Beckham a refuzat să li se alăture.

Continuând apoi cu dezvăluirile picante făcute de Mel B - care acum a devenit din nou subiect de ştire - şi cu obstacolele întâmpinate chiar la primul concert din turneul mult aşteptat.

"Sunteţi alături de noi cu Spice Girls care fac anunţul-şoc al turului în UK", Aşa îşi anunţau revenirea fetele care au făcut furori în anii '90. În formulă de patru, fără Victoria Bechkam, care a refuzat să trăiască din nou emoţia de a sta în faţa a mii de oameni.

Chiar şi aşa, soţia lui David Bechkam primeşte o bună parte din câştigurie încasate de fete în turneu, având drepturi muzicale.

Încă de la acel moment, fetele au fost din nou în atenţia presei internaţionale. Iar când Mel B a mărturisit că a avut o relaţie amoroasă cu Geri Halliwell vestea s-a răspândit ca o undă de şoc.

Chiar dacă cele două au fost extrem de apropiate pe vremea când erau colege de trupă şi au existat de atunci bănuieli că ar avea o idilă.

Reacţia colegei sale, Geri Horner, nu a întârziat să apară. A trimis presei un comunicat în care a negat mărturisirile mulatrei şi a spus că regretă afirmaţiile făcute de Mel B.

Iar problemele în paradisul fetelor au continuat. Primul concert, cel susţinut la Dublin, aproape că a fost un eşec.

Sonorizarea extrem de slabă a făcut ca unele melodii să fie aproape imposibil de ascultat, astfel că foarte mulţi fani veniţi să le vadă pe fete au început să părăsească în număr mare show-ul.

Şi, ca şi cum nu era de ajuns, după ultimul concert, susţinut la Sunderland, prezentatoarea unei emisiuni de radio al unui post britanic a spus în direct că este de părere că fetele au mimat bună parte din concert.

Lucru ce a făcut-o pe Mel B să îşi iasă din fire. A pus mâna pe telefon, a sunat-o pe aceasta şi a pus-o la locul său, în stilul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Spice Girls, revenire plină de controverse şi scandaluri (Video)