Antena Meniu Search
x

Ștefania, iubita lui Speak, savurează succesul după Asia Express

Asia Express a accelerat drumul spre succes pentru Ştefania. Iubita lui Speak este acum pe culmile celebrității și în doar câteva luni a ajuns pe primul loc în rândul influencerilor din România. A descoperit însă și o parte mai puţin bună: succesul vine la pachet și cu lipsa somnului.

de Redactia Observator

la 14.06.2020, 04:04

Vezi și
  • Ștefania se pregătește să lanseze propriul brand de costume de baie.
  • Cântăreața a ajuns pe locul 1 în topul influencerilor români.

În această ipostază o vedem cel mai des pe Ștefania. Fanii au îndrăgit-o încă de la primul episod Asia Express. Emisiunea a fost panta ei de lansare, la propriu.

Ștefania: Nu mă aşteptam să mă iubească atât de multă lume şi a fost copleşitor pentru mine. Toată nebunia de după Asia Express am primit-o cu braţele deschise şi m-am bucurat de tot ce s-a întâmplat. Cred că simpatia oamenilor am câştigat-o din a treia etapă. Dar din etapa cu logodna efectiv toată lumea a leşinat. Adică ne simpatizau şi au avut momentul acela: ”da mă, ei sunt, gata, ne place de ei!”.

 Asia Express nu i-a adus doar un milion de fani pe Instagram, ci și o mulțime de colaborări la care, în urmă cu doi ani, doar visa. În plus, a reușit să detroneze influenceri mari din România și să ajungă pe locul 1.

Ștefania: Nu pot să îţi descriu în cuvinte sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care am văzut că sunt locul 1. Și un loc destul de bun, foarte bun pe lume. 600, cred.

Acum Ștefania se pregătește să lanseze propriul ei brand de costume de baie, însă există și alte proiecte mari la care lucrează intens.

Ștefania: Abia aştept să pot vb despre el, pentru că sunt super mândră de treaba asta. E un proiect cu oameni foarte mişto. Gata, nu îţi zic mai multe! Piesa vine acum, acum foarte curând. e aproape, o atingem!

Un lucru este cert: pandemia a fost benefică pentru ea pentru că a muncit mult atât pe plan muzical, cât și pentru vlog sau alte proiecte. Însă coronavirusul i-a stricat planurile de nuntă.

Ștefania: Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină.

Iar dacă ar mai avea șansa să participe la Asia Express, ar face-o oricând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Ștefania, iubita lui Speak, savurează succesul după Asia Express