Antena Meniu Search
x

Video Stela Bizdu, fotomodel, soţie şi mamă, aşteaptă cel de-al doilea copil: "Această lecţie de viaţă pe care am primit-o m-a trezit la realitate"

Fotomodel, soţie şi mamă iar la cei 38 de ani ai săi, Stela Bizdu aşteaptă cel de-al doilea copil. În urmă cu trei ani, un accident i-a schimbat viaţa. Dar, când vorbeşte despre asta, Stela zâmbeşte. Cum, de ce şi mai ales despre noul motiv de fericire, ne povesteşte chiar ea.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 13:54

Vezi și

Stela Bizdu: "De când privesc pozitiv viaţa, mi se întâmplă numai lucruri bune"

"Sunt foarte bine, am intrat deja în luna a 7-a de sarcină, bebeluşul, respectiv fetiţa este foarte năzdrăvană, abia aşteaptă să ne cunoască, şi noi pe ea. Comparativ cu băieţelul pe care îl am, este mult mai activă în burtică şi de aceea o simt eu că va fi energică. Simt şi bucurie, teamă, agonie şi extaz. Trec prin toate aceste stări. Sunt mult mai sensibilă. M-a schimbat sarcina. Mă încearcă toate stările.

Despre munca mea, e mai mult pe perioada verii, mă ocup mai mult de partea administrativă. Sunt fermier, însă munca de teren o face soţul. Eu consider că am primit o a doua şansă la viaţă. Înainte eram ca orice altă femeie, aveam probleme închipuite. Eram mai superficială, recunosc.

Acest accident, această lecţie de viaţă pe care am primit-o m-a trezit la realitate şi acum vreau să le sfătuiesc pe fete, domnişoare, doamne, să privească întotdeauna partea plină a paharului, să se iubească pe ele, să se accepte asa cum sunt, cu calităţi şi defecte. Pentru că dintr-o dată, într-o fracţiune de secundă nu ştii ce-ţi rezervă viaţa. În cazul meu, m-am trezit în urma unui accident fără un picior. Totuşi, de când privesc cu pozitivism viaţa mi se întâmplă numai lucruri bune, iar totul porneşte din interior şi se vede la exterior"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Stela Bizdu, fotomodel, soţie şi mamă, aşteaptă cel de-al doilea copil: "Această lecţie de viaţă pe care am primit-o m-a trezit la realitate"