Antena Meniu Search
x

Streetstyle, noua modă a străzii. Sfaturi de la specialişti pentru un look corect

"Streetstyle" sau moda străzii! Probabil aţi auzit tot mai des aceşti termeni, mai ales dacă sunteţi pasionate de modă.

Vezi și

"Streetstyle" sau moda străzii! Probabil aţi auzit tot mai des aceşti termeni, mai ales dacă sunteţi pasionate de modă. Tendinţele nu mai sunt dezvăluite acum doar pe podiumuri, ci şi pe străzile marilor oraşe sau în fotografiile postate pe site-urile de socializare. Însă, pentru ca un look să fie demn de luat în calcul. E nevoie de mult mai mult decât de câteva haine.

Milano, Paris sau New York sunt doar câteva dintre marile oraşe ale lumii care dau tonul tendinţelor. Fie că vorbim de vedete, bloggeri sau pur şi simplu de pasionaţi de modă, este o luptă continuă pentru o apariţie cât mai stilată. Iar tendinţele nu mai sunt dictate acum doar de marile podiumuri, ci şi de moda străzii. "Streetstyle" este un fenomen ce uşor- uşor ia amploare şi în România.

GABRIEL HENNESSEY, fotograf de modă

Ce înseamnă de fapt acest "streetstyle"? Azi am încercat să ai un stil foarte fashion în care să ieşi în evidenţă prin combinaţii de ţinute, mergând pe un stil alb-negru şi fotografierea a fost un fel de "paparazzi", adică tu mergând pe stradă şi eu încercând să găsesc mai multe stări. 

LUCY FAUR, stilist vestimentar

Este acel moment când tu îţi exprimi personalitatea prin piese vestimentare care te reprezintă şi piperate cu nişte elemente mai chic. 

O adevărată echipă lucrează în spate pentru ca apariţia să fie una de... senzaţie. 

LUCIANA DOROBĂŢ, haistylist

Streetstyle toată lumea s-ar gândi că e ceva nefăcut. Însă, toate lucrurile nefinisate în general necesită mult mai multă muncă. 

ADRIAN PERJOVSCHI, hairstylist

Duce într-o direcţie tinerească, avangardistă şi uşor non-conformistă. Aşa că trebuie să fii foarte cool ca să porţi acest stil. E acea dezordine ordonată.

Trendul a luat amploare şi mai mult odată cu dezvoltarea site-urilor de socializare. Fotografiile care spun o poveste reprezintă deja o prioritate în viaţa multora dintre noi. 

GABRIEL HENNESSEY, fotograf de modă

Social media a adus oraşul înapoi. Cam toată lumea poate să facă fashion, prin social-media. Ai un telefon de calitate care practic e un DSLR, dacă ştii să îl foloseşti. Şi cum am zis întotdeauna fotografia ţine mai mult decât de aparat de ochiul fotografului şi de felul lui de a prinde momente speciale. Şi instagramul a adus noutăţi şi oameni care văd un pic altfel lumea.

Utilizarea reţelei Instagram s-a dublat în ultimii doi ani. Statisticile spun că 80 de milioane de fotografii sunt postate zilnic pe site-ul de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Streetstyle, noua modă a străzii. Sfaturi de la specialişti pentru un look corect