Antena Meniu Search
x

Sunt celebrităţi care au ajuns să-şi facă numele cunoscut doar după sute de audiţii şi multă muncă!

Sunt însă şi vedete pe care viaţa le-a adus pe culmile succesului. peste noapte.

Vezi și

Sunt însă şi vedete pe care viaţa le-a adus pe culmile succesului. peste noapte. Aşadar, dacă nu credeaţi în destin, poveştile ce urmează s-ar putea să vă convingă.

Johnny Depp şi-a dorit mult să fie celebru! Însă visul lui era să devină star rock! Şi chiar a renunţat la liceu pentru a se dedica pasiunii pentru muzică. L-a refuzat pe Nicolas Cage, atunci când acesta i-a recomandat să-şi încerce norocul în actorie. Însă viaţa tot într-acolo l-a dus. Un regizor i-a propus să joace un rol secundar când şi-a însoţit un prieten la audiţii. A fost începutul carierei de succes. 

O altă stea care a ajuns întâmplător în lumina reflectoarelor este Pamela Anderson! Era instructoare de fitness şi nici nu se gândea că ar putea avea o altă carieră. Până într-o zi, când soarta a dus-o la un meci de fotbal. Unde a fost remarcată de patronul unei firme de bere. Frumoasa blondă a devenit imaginea brandului. A fost de ajuns pentru a atrage atenţia tuturor. 

Cine se gândea că, după o noapte nedormită, cu mult alcool şi bătăi într-un bar, Mel Gibson avea să fie remarcat de un regizor în timp ce îşi însoţea un prieten la audiţii. Exact aşa s-a întâmplat! Regizorul i-a propus să joace în film, fiindcă avea nevoie de un tânăr rebel. În felul acesta, a ajuns să joace în franciza care a cucerit întreaga lume: Mad Max.

Nici Marlyn Monroe nu avea motive să viseze la celebritate. După o copilărie aspră, petrecută în orfelinate, a reuşit să se angajaze la o fabrică cu piese de avioane. Viaţa ei s-a schimbat după ce a fost remarcată de un fotograf militar al revistei Yank.

Tânărul artist a văzut potenţialul ei extraordinar şi a îndrumat-o să facă modelling şi cursuri de actorie. Restul e istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Sunt celebrităţi care au ajuns să-şi facă numele cunoscut doar după sute de audiţii şi multă muncă!