Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Surpriză de la Katy Perry! Cântăreaţa poate fi urmărită continuu de fani pe Internet, timp de trei zile (LIVE VIDEO)

Katy Perry poate fi urmărită continuu de fani timp de trei zile, pe YouTube, într-un demers de promovare a noului ei album, intitulat ”Witness”, lansat vineri.

de Redactia Observator

la 09.06.2017 , 19:36

Katy Perry poate fi urmărită continuu de fani timp de trei zile, pe YouTube, într-un demers de promovare a noului ei album, intitulat ”Witness”, lansat vineri.

Streaming-ul live ”Katy Perry - Live: Witness World Wide” a început în urmă cu 16 ore pe YouTube.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aceeaşi zi în care Katy Perry a lansat albumul ”Witness”, melodiile cântăreţei Taylor Swift au revenit pe Spotify, după trei ani de când artista a boicotat serviciul. Fanii au speculat că aceasta nu a fost o coincidenţă, Taylor Swift reluând intenţionat colaborarea cu Spotify, Apple Music, Amazon Music şi Deezer, vineri, potrivit independent.co.uk.

”Pentru a sărbători vânzarea a peste 10 milioane de copii ale albumului «1989» în toată lumea şi a anunţului RIAA despre cele 100 de milioane de certificare, Taylor doreşte să le mulţumească fanilor punându-le la dispoziţie întregul său catalog de melodii pe toate serviciile de streaming, la miezul nopţii”, au anunţat reprezentanţii artistei. 

RIAA oferă certificate cumulative de fiecare dată când o piesă este descărcată sau ascultată online de cel puţin 150 de ori.

Cele două cântăreţe au o relaţie dificilă, Katy Perry confirmând recent că s-au certat pe tema angajării unor dansatori. 

”Witness” este primul album de studio al artistei americane Katy Perry după o pauză de patru ani - după albumul ”Prism” - şi va fi promovat prin intermediul unui turneu în America de Nord. 

Katy Perry, născută pe 25 octombrie 1984, este o cântăreaţă americană, care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

Katy Perry este cel mai bine vândut artist în mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de piese difuzate în streaming în întreaga lume. Ea este şi una dintre vedetele cu cel mai mare număr de admiratori pe reţelele de socializare.

Cântăreaţa şi-a făcut debutul la Capitol Records în 2008 cu "One of the Boys" şi şi-a consolidat statutul de superstar internaţional cu albumul ce a urmat, "Teenage Dream", din 2010.

"PRISM", cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima poziţie în iTunes în 100 de ţări şi a vândut peste 11 milioane de unităţi în întreaga lume. Cu single-urile “Firework” sau “Dark Horse”, fiecare depăşind pragul de 10 milioane de unităţi vândute, Katy Perry este prima artistă care a câştigat două distincţii de diamant atribuite de Recording Industry Association of America (RIAA) pentru performanţe digitale. Ea a susţinut un turneu sold-out în faţa a 2 milioane de oameni, Prismatic World Tour, ce a inclus 151 de spectacole.

Katy Perry s-a aflat şi în prim-planul spectacolului de la cea de-a 49-a ediţie a galei Super Bowl, unde a stabilit un nou record, pentru cel mai vizionat show din istoria acestui eveniment sportiv nord-american.

Sursa: News.ro, Youtube.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Surpriză de la Katy Perry! Cântăreaţa poate fi urmărită continuu de fani pe Internet, timp de trei zile (LIVE VIDEO)