Antena Meniu Search
x

Video Tavi Clonda a lansat o piesă chiar de Dragobete. Artistul a povestit cum îmbină cariera cu viaţa de familie

Pe lângă emisiunea pe care o are alături de soţia sa şi cele două fetiţe la Antena Stars, Tavi Clonda nu neglijează nici cariera muzicală. Zilele acestea a lansat o nouă piesă - ''Cry Valentine''.

de Redactia Observator

la 25.02.2021, 14:36

Vezi și
  • Tavi Clonda a lansat o piesă nouă

Cariera artistică a lui Tavi Clonda a înflorit în acest an. 

Tavi Clonda, artist: Este un început de an destul de bun, cu destule proiecte neaşteptate. Piesa este compusă în jumătate de oră, în afară de text ca să spun aşa. Cu colegul meu Tibi, a venit cu o temă la pian şi am zis că am tot ce îmi trebuie. Am compus-o, dar până să o producem...Voiam să o scoatem de Valentine's, dar am scos-o de Dragobete. Şi am zis că îi fac o poveste între sărbătoarea Valentine's, importată, şi Dragobetele. 

Între cariera muzicală şi viaţa de familie

Artistul este extrem de implicat în viaţa de familie, iar Gabriela Cristea, soţia lui, îl sfătuieşte constant în toate aspectele carierei. 

Tavi Clonda, artist: Mereu îi cer părerea. După ora nouă când culcăm copiii suntem mai liberi să discutăm despre lucrurile acestea. Dar se implică atunci când îi cer. Cea mai mare implicare este că videoclipul l-a filmat ea, în mare parte. A pornit dintr-o joacă. Ne-am suit pe o camionetă cu pianul şi a fost destul de periculos aşa. Ştie să filmeze. Cochetează, are idee. Ne-am băgat puţin şi la montaj.

Emisiunea ''Fetele lu' Tavi'', de pe Antena Stars, vine cu noi surprize. 

Tavi Clonda, artist: Am fost la o fermă cu nişte cai, cu nişte animale. Tot felul de lucruri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Tavi Clonda a lansat o piesă chiar de Dragobete. Artistul a povestit cum îmbină cariera cu viaţa de familie