Antena Meniu Search
x

Video Feli, despre penultima filă din jurnalul ei muzical: „E important ca un artist să scrie povești adevărate”. Cine e „puiul de drac”?

Cea mai nouă piesă a lui Feli se numeşte „Bade, tu eşti pui de drac” şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, este o melodie compusă de ea, practic o autobiografie. De data aceasta, Feli cântă în jurnalul său muzical cu umor, zâmbet larg şi privire senzuală, despre cum i-a venit de hac unui băiat lăudăros şi narcisist din trecutul ei. 

de Redactia Observator

la 23.02.2021, 14:02

Vezi și

Este o piesă pe ritmuri folcloric-pop, care, la fel ca cele lansate până acum, a avut un succes răsunător. 

Feli canta „Bade, tu esti pui de drac”, o piesă despre triumful asupra celui mai narcisist bărbat din viața ei.  

„Cred că e foarte important ca un artist care și scrie, să scrie povești adevărate, să nu inventăm. Așa ajungi mai repede la sufletul omului. Foarte multe dintre noi am avut iubit narcisiști, și foarte mulți băieți au avut prietene narcisiste”, a declarat Feli. 

A noua piesă din #Felidinpoveste

Piesa este a noua si penultima fila din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste, in care rememoreaza amuzata despre cum i-a venit de hac unui baiat laudaros si narcisist din trecutul ei.

Cu haz, zambet larg si privire senzuala, Feli isi canta pe ritmuri folcloric-pop, asemeni tuturor pieselor din proiectul-jurnal #Felidinpoveste, triumful de "zana buna" asupra "puiului de drac".    

„Îmi place foarte mult să compun muzică după cum spune inima mea. Îmi place să fiu sinceră în ceea ce cânt. Nu caut trending, dar sunt recunoscătoare publicului dacă ajung acolo. Mă bucur de muzică și atât”, a spus Feli.

Dupa primele 8 piese autobiografice, de pe albumul "Feli din poveste", lansate pana acum cu rasunet si succes rapid pe online si radio de catre Feli - "Omule, deschide ochii", "Frunze cad", "Cand rasare soarele", "Ma striga mama", "Sus pe munte", "Banii n-aduc fericirea", "Du-te, dorule" si "Vantul bate" - proaspat lansata felie de viata "Bade, tu esti pui de drac" aduce umor, culoare, incredere in povestile de maine si o Feli mandra tare ca e femeie puternica si sincera cu ceea ce simte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Feli, despre penultima filă din jurnalul ei muzical: „E important ca un artist să scrie povești adevărate”. Cine e „puiul de drac”?