Antena Meniu Search
x

Taylor Swift le face o surpriză uriaşă fanilor. Ultimul album al divei pop are propriul EMOJI!

Albumul „Reputation”, lansat vineri de cântăreaţa americană Taylor Swift, are propriul emoji pe Twitter.

Albumul „Reputation”, lansat vineri de cântăreaţa americană Taylor Swift, are propriul emoji pe Twitter.

Folosind hashtagul #reputation într-un mesaj pe Twitter, automat este generat emoji-ul.

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul „Taylor Swift” în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014). Cântecele sale vorbesc despre propriile experienţe în dragoste, prietenie şi evoluţie personală.

„Reputation” este cel de-al şaselea album al cântăreţei în vârstă de 27 de ani, de pe care au fost lansate single-urile „Look What You Made Me Do" şi „...Ready for It?".

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Taylor Swift le face o surpriză uriaşă fanilor. Ultimul album al divei pop are propriul EMOJI!