Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto ''Te Cunosc de Undeva'', semifinală explozivă! Juriul a ales concurenţii care vor merge în Marea Finală

Show-ul ''Te cunosc de undeva!'' şi-a ales finaliștii acestui sezon. Juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a decis cine se va lupta pe data de 19 decembrie pentru marele premiu.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.12.2020 , 23:10

Juriul a ales concurenţii care vor merge în Marea Finală
Juriul ''Te Cunosc de Undeva'' - Antena 1
  • Finaliştii ''Te Cunosc de Undeva'' au fost aleşi de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan

VIDEO: Cele mai tari momente din semifinala ''Te Cunosc de Undeva'' 2020, pe www.A1.ro!

Gală explozivă la ''Te cunosc de undeva!''. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși şi-a desemnat finaliștii celui de-al 15-lea sezon al transformărilor.

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan au ales ca AMI, Romică Ţociu şi Adriana Trandafir, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu, dar şi Monica Anghel și Marcel Pavel să fie concurenții din Marea Finală.

Articolul continuă după reclamă

ADDA s-a transformat în Jason Derulo

Gala a fost deschisă de Adda cu un travesti. Artista a avut de interpretat un personaj extrem de solicitant, mai exact pe Jason Derulo. Aceasta a cântat una dintre cele mai populare melodii ale acestui an - "Savage Love". ADDA a pregătit o coregrafie de excepție. Cu un make-up spectaculos, artista a fost greu de recunoscut.

Romică Țociu & Adriana Trandafir, interpretare spectaculoasă

Şi perechea formată din Romică Ţociu şi Adriana Trandafir au creat o atmosferă spectaculoasă pe scenă. Plini de viaţă, ca de fiecare dată, aceştia au fost pentru câteva clipe în pielea celor din formaţia Genius. Ei au cântat piesa "Macho Man". Personajele interpretate au făcut la vremea lor furori în rândul tinerilor. Cei doi talentați concurenți și-au exprimat regretul pentru faptul că se termină emisiunea, iar Adriana chiar a lăcrimat.

Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, blonde de excepţie

În semifinală, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au rămas în aceeaşi perioadă a muzicii româneşti. Cei doi artişti s-au transformat în Cristina Rus și Andreea Bănică, din trupa Blondy și au cântat piesa "Ai greșit". Complet deghizați în cele două frumoase și sexy blonde, costumele lor au fost excepţionale.

Toto Dumitrescu, transformare rock 

Dinamica show-ului s-a schimbat atunci când Toto Dumitrescu a intrat în scenă cu o transformare rock. Tânărul actor a făcut un mega spectacol în pielea legendei Marilyn Manson. Deși Toto a vrut să fie fioros, Liviu Vârciu, în rolul său de Andreea Bănică, a spus că a văzut mai rele.

Monica Anghel și Marcel Pavel, în elementul lor

Monica Anghel și Marcel Pavel au fost Laura Pausini și Andrea Bocelli, personaje care li s-au potrivit de minune stilului celor doi artişti. Vocile de aur şi-au spus şi în această seară cuvântul. Cei doi au interpretat cu măiestrie piesa ''Vivere''. Pe de altă parte, cântecul a fost şi o provocare, deoarece Monica și Pavel au fost nevoiţi să cânte pe tonalități diferite.

Jojo, personaj dificil

Jojo și-a întrecut orice limită şi s-a transformat în Tom Jones. Ar putea fi chiar cea mai dificilă interpretare pe care artista a avut-o de întruchipat. Jojo a cântat piesa ''Love me tonight''. Artista a învățat că Tom Jones stăpânea scena doar prin simpla prezenţă. Mișcările pe care a trebuit să le învețe au determinat-o pe Jojo să se ambiționeze şi mai mult.

Tavi Clonda, în pielea unui cowboy

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu o energie surprinzătoare. Pentru o seară, acesta s-a transformat în Billy Ray Cyrus. Coregrafia a fost şi de această dată nelipsită. El a învăţat câțiva pași simpli pe care Billy îi face pe scenă, imitând un cowboy. Ca un adevărat profesionist, Tavi a impresionat juriul şi publicul deopotrivă. Artistul a avut de pus în scenă piesa ''Achy Breaky Heart''.

AMI, show incendiar

Ami, transformată într-una din cele mai sexy blonde ale anilor '90, a făcut un show de senzație. Ultima interpretare a acesteia a fost piesa ''Dirty'', unul dintre cântecele care a făcut-o celebră pe Christina Aguilera. Într-un costum auriu strălucitor, extrem de sexy, AMI a reuşit să iasă şi în semifinală în evidenţă. 

Emoţii pentru Marea Finală

După un sezon plin de transformări spectaculoase, finala ''Te Cunosc de Undeva'' 2020 va avea loc pe data de 19 decembrie. Atunci, vedetele vor lupta în cursa pentru marele premiu. Cei 15 mii de euro vor fi donați unei cauza umanitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » ''Te Cunosc de Undeva'', semifinală explozivă! Juriul a ales concurenţii care vor merge în Marea Finală