Antena Meniu Search
x

Video The Weeknd a fost vedeta galei premiilor Billboard, câştigând 10 trofee din 16 nominalizări

Artistul The Weeknd a fost vedeta premiilor Billboard, decernate noaptea trecută. Cântăreţul a cucerit nu mai puţin de zece distincţii, din 16 nominalizări. Drake a fost distins cu titlul de Artist al Deceniului, iar Pink a primit un trofeu special pentru întreaga carieră.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 13:56

The Weeknd, marele câştigător al galei premiilor Billboard
The Weeknd, marele câştigător al galei premiilor Billboard - Facebook The Weeknd
  • Anual se acordă 51 de premii Billboard.

Pe lângă cel mai important premiu, "Artistul Anului", The Weeknd a primit încă nouă trofee, inclusiv pe cel pentru cel mai bun cântec: marele său hit "Blinding Lights". 

The Weeknd s-a înclinat, totuşi, în competiţia pentru cel mai bun album din topul 200 Billboard. Premiul a fost acordat, post mortem, regretatului rapper Pop Smoke, decedat la numai 21 de ani. El a primit în total cinci trofee, pentru care a mulţumit mama sa.

Un alt rapper, Drake, a devenit artistul cu cele mai multe premii Billboard, 28 la număr. A fost numit şi artistul deceniului. Pentru a primi premiul, şi-a adus pe scenă şi băieţelul de trei ani.

Anual se acordă 51 de premii Billboard

Şi Pink a fost prezentă, alături de fiica ei de nouă ani, într-un clip înregistrat care a uimit publicul galei. 

Pink a fost răsplătită cu trofeul "Icon" pentru întreaga carieră. Programul galei a cuprins atât clipuri înregistrate, cât şi interpretări live, în faţa unei săli goale, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Alicia Keys a cântat piese din albumul său de debut, pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea lui. 

Premiile Billboard sunt acordate în funcţie de vânzările de discuri, popularitatea cântecelor pe internet şi difuzarea lor la radio. În total sunt decernate 51 de premii. Anul acesta au mai fost premiaţi, între alţii, Taylor Swift, BTS şi Lady Gaga. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » The Weeknd a fost vedeta galei premiilor Billboard, câştigând 10 trofee din 16 nominalizări