Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tim Cook, directorul APPLE, a recunoscut OFICIAL că este GAY!

Zvonurile din presă s-au dovedit a fi reale! Directorul general al companiei Apple şi înlocuitorul temporar al lui Steve Jobs a dezvăluit, în cele din urmă, că este homosexual

de Redactia Observator

la 30.10.2014 , 14:38

Zvonurile din presă s-au dovedit a fi reale! Directorul general al companiei Apple şi înlocuitorul temporar al lui Steve Jobs a dezvăluit, în cele din urmă, că este homosexual

În 2011, Tim Cook a fost numit drept cea mai influentă persoană gay din SUA. Trei ani mai târziu, acesta recunoaşte OFICIAL.

"De-a lungul vieții mele profesionale, am încercat să păstrez pentru mine viaţa personală, mai ales că am rădăcini umile şi că nu doresc să atrag atenţia în niciun fel. În plus, Apple este deja una dintre companiile cele mai urmărite din lume și îmi place ca atenţia să se menţină pe produsele noastre, nu pe mondenităţi.

Articolul continuă după reclamă

În același timp, cred profund în cuvintele lui Dr. Martin Luther King, care a spus: "În viaţă, cea mai importantă întrebare rămâne: Ce faci pentru ceilalţi?". Dat fiind că în ultimii ani, viaţa mea personală a fost mai mediatizata decât munca pe care am depus-o, am hotărât să las în urma speculaţiile şi să spun tare: Da, sunt gay!

Ani de zile am fost foarte deschis și le-am spus multor oameni despre orientarea mea sexuală. Foarte mulți colegi de la Apple știu că sunt gay și pot să afirm că nu m-au tratat altfel din cauza asta. Bineînțeles, asta se datorează și faptului că am avut oportunitatea de a lucra într-o companie care apreciază creativitatea și inovarea și care a înflorit tocmai pentru că prețuiește unicitatea oamenilor”, a mărturisit Tim Cook, conform BusinessWeek.com.

Timothy Cook, în vârstă de 54 de ani, s-a alăturat firmei Apple Inc în martie 1998, ca 13 ani mai târziu să devină preşedintele consiliului de administraţie al companiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Tim Cook, directorul APPLE, a recunoscut OFICIAL că este GAY!