Antena Meniu Search
x

Timişoreanul care a făcut senzaţie cu dansul Jerusalema

O melodie a unui artist din Africa de Sud a devenit noua Macarena a lumii. Oameni din toate colţurile planetei dansează şi se filmează, iar video-urile devin virale. Printre ei, şi-un tânăr din Timişoara, care a sedus lumea cu bucuria şi mişcările pline de energie. 

Ionela Gavriliu
de Ionela Gavriliu

la 27.07.2020, 01:34

Vezi și
  • Mihai Penteliuc este instructor de aerobic.
  • "Tot timpul va fi nevoie de dans şi de veselie", spune timişoreanul.

O voce profundă, un ritm molipsitor şi un dans care a devenit viral. De câteva luni, întreaga planetă are un singur ritm. Jerusalema, melodia sud-africanului Master KG a ajuns una adevărat fenomen. De la melodie, la un dans cu mişcări sincron - aşa a pornit tăvălugul celebrităţii. Şi oamenii au răspuns provocării la petreceri, la nunţi, pe plajă. 

Fenomenul Jerusalema a ajuns şi la noi. Mai mulţi dansatori din Timişoara au fost sufletul unei petreceri şi imaginile au devenit viral. Toată lumea din toată lumea se întreabă cine este dansatorul cu tricoul portocaliu, care iese în evidenţă. Am aflat noi. Îl cheamă Mihai Penteleiciuc şi este instructor de aerobic şi de dans.  

Mihai Penteleiciuc, instructor de aerobic: Mulţi prieteni, mulţi oameni mi-au zis că au simţit energia pe care le-o transmiteam sau le-a plăcut felul în care mă mişcam. Eu consider că dacă faci ceva cu plăcere, lumea simte. Mă mulţumesc cu ideea că am transmis acea energie pozitivă, iar faptul că lumea a răspuns într-un mod pozitiv la ce am reuşit noi să pornim în mişcarea asta de Jerusalema Dance, e suficient.

În aceste vremuri grele, Mihai simte că lumea are nevoie de motive de bucurie. 

Mihai Penteleiciuc, instructor de aerobic: Tot timpul va fi nevoie de dans şi de veselie.

Şi, ca un adevărat profesor, are un singur sfat pentru cei care încă sunt timizi. 

Mihai Penteleiciuc, instructor de aerobic: Pentru cei care vor să înveţe? Sfatul meu e să dea play la melodie şi să se lase duşi de ritm. Ritmurile africane sunt despre libertate. Mai departe, fiecare o să fie original în felul lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Timişoreanul care a făcut senzaţie cu dansul Jerusalema