Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Timp de 24 de ore, Beyonce a urmărit pe Instagram un singur cont. Ce arată gestul artistei despre relaţia cu Jay-Z

Are peste 200 de milioane de fani pe Instagram, dar ea ... a dat follow unei singure persoane. Vorbim de regina muzicii Pop, Beyonce, care a fost interesată, pentru o zi, doar de postările soţului ei. 24 de ore - atât a fost activ contul lui Jay Z după o pauză de 6 ani de la reţelele de socializare. Fanii celui mai îndrăgit cuplu din lume dezbat acum subiectul în online.

De Redactia Observator la 20.06.2022, 10:20
Vezi și

După şase ani de absenţă pe reţelele de socializare, Jay Z şi-a surprins fanii cu un nou cont pe Instagram. Pagina a fost deschisă cu câteva ore înainte de lansarea pe Netflix a celui mai recent proiect al lui, westernul "The Harder they fall".

Citește și: Alimente pe care Beyoncé evită să le consume. Cum reușește să arate uimitor la 40 de ani

Jay-Z, urmărit pe Instagram de soţia sa, Beyonce

În scurt timp, rapperul a adunat aproape 2 milioane de urmăritori. Printre ei, şi soţia lui, Beyonce. A fost ... "like-ul" care a provocat o întreagă isterie pe Internet. Mai ales că, Beyonce, care are 217 milioane de urmăritori, este faimoasă şi pentru faptul că nu urmăreşte pe nimeni pe reţeaua socială. Gestul nu a rămas neobservat de Jay-Z, iar Beyonce a devenit prima şi singura persoană urmărită de artist. O nouă dovadă a relaţiei de neclintit a celor doi.

Pe acelaşi subiect

 

Bucuria fanilor a fost însă una de scurtă durată, pentru că în mai puţin de 24 de ore, Jay-Z şi-a şters contul. La fel s-a întâmplat şi în 2015, când rapperul şi-a creat un cont doar pentru a-i ura "La mulţi ani!" regretatului artist Michael Jackson care, la acea dată, ar fi împlinit 57 de ani.

Beyonce şi Jay-Z formează un cuplu de 21 de ani

Jay-Z şi Beyonce au împreună o avere estimată la 1,35 de miliarde de dolari. Ei formează un cuplu de 21 de ani, sunt căsătoriţi de 13 şi au împreună trei copii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Timp de 24 de ore, Beyonce a urmărit pe Instagram un singur cont. Ce arată gestul artistei despre relaţia cu Jay-Z