Antena Meniu Search
x

Video Timp de 24 de ore, Beyonce a urmărit pe Instagram un singur cont. Ce arată gestul artistei despre relaţia cu Jay-Z

Are peste 200 de milioane de fani pe Instagram, dar ea ... a dat follow unei singure persoane. Vorbim de regina muzicii Pop, Beyonce, care a fost interesată, pentru o zi, doar de postările soţului ei. 24 de ore - atât a fost activ contul lui Jay Z după o pauză de 6 ani de la reţelele de socializare. Fanii celui mai îndrăgit cuplu din lume dezbat acum subiectul în online.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 10:20

Vezi și

După şase ani de absenţă pe reţelele de socializare, Jay Z şi-a surprins fanii cu un nou cont pe Instagram. Pagina a fost deschisă cu câteva ore înainte de lansarea pe Netflix a celui mai recent proiect al lui, westernul "The Harder they fall".

Citește și: Alimente pe care Beyoncé evită să le consume. Cum reușește să arate uimitor la 40 de ani

Jay-Z, urmărit pe Instagram de soţia sa, Beyonce

În scurt timp, rapperul a adunat aproape 2 milioane de urmăritori. Printre ei, şi soţia lui, Beyonce. A fost ... "like-ul" care a provocat o întreagă isterie pe Internet. Mai ales că, Beyonce, care are 217 milioane de urmăritori, este faimoasă şi pentru faptul că nu urmăreşte pe nimeni pe reţeaua socială. Gestul nu a rămas neobservat de Jay-Z, iar Beyonce a devenit prima şi singura persoană urmărită de artist. O nouă dovadă a relaţiei de neclintit a celor doi.

Pe acelaşi subiect

Bucuria fanilor a fost însă una de scurtă durată, pentru că în mai puţin de 24 de ore, Jay-Z şi-a şters contul. La fel s-a întâmplat şi în 2015, când rapperul şi-a creat un cont doar pentru a-i ura "La mulţi ani!" regretatului artist Michael Jackson care, la acea dată, ar fi împlinit 57 de ani.

Beyonce şi Jay-Z formează un cuplu de 21 de ani

Jay-Z şi Beyonce au împreună o avere estimată la 1,35 de miliarde de dolari. Ei formează un cuplu de 21 de ani, sunt căsătoriţi de 13 şi au împreună trei copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Timp de 24 de ore, Beyonce a urmărit pe Instagram un singur cont. Ce arată gestul artistei despre relaţia cu Jay-Z