Antena Meniu Search
x

Zeci de mii de tineri, distracţie absolută la Neversea (Video)

Cel mai mare festival de la malul mării a făcut aseară litoralul să vibreze. Cei 55.000 de tineri s-au simţit ca într-un vis. Au dansat până-n zori şi au adunat într-o noapte amintiri pentru o viaţă. Mulţi dintre ei spun că s-au pregătit un an întreg pentru acest festival.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 21:57

Vezi și

Cel mai mare festival de la malul mării a făcut aseară litoralul să vibreze. Cei 55.000 de tineri s-au simţit ca într-un vis. Au dansat până-n zori şi au adunat într-o noapte amintiri pentru o viaţă. Mulţi dintre ei spun că s-au pregătit un an întreg pentru acest festival. Şi-au ales ţinute în culori electrizante, şi-au colorat părul, iar tinerele şi-au făcut machiaj cu perle, pietre şi sclipici.

Când rapperul american G-Eazy a urcat pe scenă, mulţimea a intrat în extaz.

Cea mai frumoasă declaraţie a venit însă de la unul dintre cei mai apreciaţi DJ din întreaga lume, ATB. După show-ul de azi-noapte, artistul a postat o fotografie în care arată de ce iubeşte România.

Muzică, prietenie, energie şi culoare. Aşa a arătat atmosfera în prima noapte de Neversea. Tinerele şi-au pregătit ţinutele din timp, în culori neon şi şi-au făcut singure make-up-ul, să arate ca-n Avatar. 

Şi-au asortat tatuajele cu vestimentaţia şi le-au făcut concurenţă bloggeriţelor pe reţelele de socializare. Un tatuaj costă 65 de lei.

Ziua, plaja s-a transformat într-un imens studio foto. În decorurile romantice, Andreea, Diana şi Ilinca au făcut poze nemaivăzute pe internet. 

Este locul unde adolescenţii au voie să-şi facă tatuaje care ţin doar câteva zile. Şi codiţele împletite sunt obligatorii la petrecere. 

Neversea a scos în evidenţă şi rochii hand-made care costă între 150 şi 850 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Zeci de mii de tineri, distracţie absolută la Neversea (Video)