Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Starurile de la Hollywood vor purta ţinute colorate pe covorul roşu de la Premiile Oscar 2018

Gala premiilor Oscar nu va fi dominată de negru. Starurile pot renunţa la ţinutele-manifest, purtate în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor sexuale.

de Redactia Observator

la 03.03.2018 , 22:18

Gala premiilor Oscar nu va fi dominată de negru. Starurile pot renunţa la ţinutele-manifest, purtate până acum în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor sexuale de la Hollywood. După ce codul vestimentar de la Globurile de Aur şi Bafta a stârnit numeroase dezbateri, actriţele pot alege orice culoare vor, pentru marea ceremonie de mâine.

Culoarea a lipsit aproape cu desăvârşire la galele cinematografiei, la început de 2018. Câştigători sau învinşi - cu toţii au ales negrul pentru a protesta faţă de scandalul hărţuirilor sexuale de la Hollywood. La Oscaruri, creatorii de modă pot răsufla uşuraţi. Cele mai importante premii ale cinematografiei mondiale nu au cod vestimentar impus. 

DUSTIN ZUBER, director styling:

Vezi și

Cred că vom vedea foarte multe culori aprinse. Oscarurile de anul acesta vor fi mai degrabă o petrecere decât un moment sumbru, aşa cum au fost Globurile de aur. Cred că vom vedea mult galben, mult roz, dar şi culori închise. Totuşi cred că invitaţii vor miza pe foarte multă culoare!

Chiar şi colorată, a 90-a ediţie a Oscarurilor va sta şi ea sub semnul fenomenului #metoo. Ashley Judd, una dintre primele actriţe care au denunţat abuzurile comise de Harvey Weinstein, se numără printre coprezentatoare. Ea va urca pe podiumul decorat cu 45 de milioane de cristale, alături de Jane Fonda, Nicole Kidmann, Emma stone şi Sandra Bullock. Împreună cu Jack Nicholson, Merryl Streep va anunţa Oscarul pentru cel mai bun film. 

Pelicula "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri " este favorita galei de mâine seară. Inclusiv la categoria cea mai bun actriţă, pentru Francis McDormand. 

Cu 13 nominalizări, şi "The Shape of Water" conduce în prognosticurile criticilor.  La categoria cel mai bun actor, Gary Oldman pare să aibă deja în buzunar Oscarul, pentru transformarea uluitoare în Winston Churchill. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Starurile de la Hollywood vor purta ţinute colorate pe covorul roşu de la Premiile Oscar 2018