Antena Meniu Search
x

Tom Cruise a vorbit, pentru prima data, despre divortul dintre el si fosta sotie, Katie Holmes

Tom Cruise a vorbit, pentru prima data, despre divortul dintre el si fosta sotie, Katie Holmes. Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la o publicatie britanica, el a recunoscut ca despartirea de frumoasa actrita a fost o lovitura destul de grea.

Vezi și

Viata bate filmul, chiar si in cazul lui Tom Cruise. Casatoria lui cu Katie Holmes s-a terminat cu un divort. Unul care a tinut mult timp primele pagini ale tabloidelor de peste ocean. La aproape un an de la separare, Tom Cruise s-a destainuit. A declarat ca a fost unul dintre cele mai grele momente din viata sa. "Nu ma asteptam la asta. Viata este o continua provocare. Ajungi la 50 de ani si te gandesti ca ai totul sub control, ca totul este asa cum trebuie sa fie si, deodata, te loveste. Asta inseamna viata", relateaza Mediafax.

Katie Holmes a fost cea care a cerut divortul. Pe 28 iunie 2012, cu doar cinci zile inainte ca sotul ei sa implineasca 50 de ani. "Viata este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doza de umor. Acea intamplare mi-a oferit ocazia de a ma gandi la viata mea foarte serios", a mai spus actorul, potrivit Mediafax.

Divortul s-a finalizat la sfarsitul lunii august. Instanta a decis ca fosta doamna Cruise sa primeasca o pensie alimentara in valoare de 400.000 de dolari pe an. Katie Holmes a obtinut si custodia principala a fiicei lor. Tom Cruise beneficiaza doar de un drept de vizita substantial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Tom Cruise a vorbit, pentru prima data, despre divortul dintre el si fosta sotie, Katie Holmes