Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tom Cruise, neschimbat după 30 de ani de la lansarea filmului "Top Gun"

Tom Cruise a recreat celebra plimbare cu motocicleta din blockbusterul "Top Gun". La trei decenii după lansarea filmului cu cele mai mari încasări din anul 1986, actorul american este aproape neschimbat. Însă actriţa Kelly McGillis pare să nu fi descoperit elixirul tinereţii.

de Redactia Observator

la 03.11.2018 , 23:13

Tom Cruise a recreat celebra plimbare cu motocicleta din blockbusterul "Top Gun". La trei decenii după lansarea filmului cu cele mai mari încasări din anul 1986, actorul american este aproape neschimbat. Însă actriţa Kelly McGillis pare să nu fi descoperit elixirul tinereţii. De aceea, producătorii i-au găsit lui Tom Cruise. o nouă parteneră pentru al doilea film al francizei.

La 56 de ani, Tom Cruise s-a întors în seria cinematografică "Top Gun". Din vară lucrează la "Top Gun: Maverick", continuarea peliculei cult din anii 80. Zilele acestea, Tom Cruise a reluat filmările. Îmbrăcat în jacheta kaki şi purtând ochelarii tip aviator, actorul cu un ten impecabil a fost fotografiat pe o motocicletă neagră. Dar alături de el nu s-a aflat actriţa Kelly McGillis.

În noul film, lui Tom Cruise i s-a alăturat Jennifer Connely, cunoscută din producţia "A beautiful mind.

Vezi și

Kelly McGillis a pierdut rolul principal feminin, dar şi farmecul care i-a adus un succes nebun. După două mariaje eşuate şi o luptă mult prea grea cu abuzul de droguri şi de alcool, actriţa este de nerecunoscut la 60 de ani.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi cu tehnică militară modernă, continuarea "Top Gun" prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu. Lungmetrajul "Top Gun: Maverick", ar urma să fie lansat în iulie 2019.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Tom Cruise, neschimbat după 30 de ani de la lansarea filmului "Top Gun"