Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top 3 locatii de vis pentru nunta

Unul dintre evenimentele despre care se poate spune ca este foarte asteptat in viata cuplurilor, este cu siguranta nunta.

de Redactia Observator

la 02.04.2018 , 17:15

Top 3 locatii de vis pentru nunta - Pixabay

Unul dintre evenimentele despre care se poate spune ca este foarte asteptat in viata cuplurilor, este cu siguranta nunta.

Ea inseamna mai mult decat uniunea doua persoane si isi propune si o serbare pe masura.   

Momentul efectiv vine insotit de o incarcatura speciala si reuseste sa mobilizeze dorinte si imaginatii, asa incat sa ramana intiparit in memorie, dar mai cu seama reamintit cu emotie.

Articolul continuă după reclamă

Daca cererea in casatorie a fost urmata de un DA hotarat, se poate da startul celei mai importante cautari de pana acum: alegerea restaurantului in care evenimentul se va desfasura. Singuri sau cu ajutorul unui wedding planner, cuplurile contureaza concepte, pun pe hartie idei si contureaza imaginea momentul mult visat. Acesta trebuie sa fie celebrat ca la carte, deci nu se face rabat de la calitate si se porneste intr-o adevarata aventura.

Unde iti poti indeplini visul?

Desi capitala ofera numeroase optiuni care pot avea parte de numeroase filtre, iata un top 3 restaurante nunti in Bucuresti dispus sa va scoata din incurcatura. Beneficiind de un aer boem, locul isi pastreaza farmecul aparte si ofera o experienta intr-un decor incarcat de istorie, traditie si povesti spuse cu talc. Daca v-ati imaginat ca o sa fiti printesa si printul serii, aici aveti posibilitatea sa va transpuneti visul in realitate.

O alta stare de poveste, o puteti regasi la Hanul lui Manuc.

Deschis in anul 1808, aici puteti incerca sa va scrieti propria varianta a basmului vostru si puteti aborda o experienta cu un parfum de “altadata”. Momentele va apartin, insa alaturi de cei dragi puteti petrece neincetat in cadrul ultimului han traditional din Europa chiar si la 210 ani mai tarziu.

Si daca nunta voastra vrea un ecou in intreg tinutul, nu ezitati sa luati in calcul un alt loc deosebit, Hanu’ Berarilor  Locul promite amprenta unui eveniment realizat pana in cele mai mici detalii, intr-acolo pana unde si distractia stie ca e pe maini bune.   

Propunerile sunt aici, asadar si posibilitatea de va crea evenimentul mult dorit. Spatiul magic vine sa completeze celelalte elemente de care veti tine seama, si atunci, cu siguranta imaginea va fi completa, cea a unui tot unitar.

Si daca tot stim sau am aflat ca emotiile si stresul sunt inerente, alegeti sa fiti pe mana unor specialisti cu experienta care sa va preia din sarcini; tocmai pentru a va bucura si imbratisa cu adevarat etapa in care urmeaza sa pasiti. Petrecerea este importanta, dar nu uitati ca trebuie sa va simtiti in largul vostru alaturi de cele mai dragi persoane, care va vor sta alaturi in acea zi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Top 3 locatii de vis pentru nunta