Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Topul celor mai bogate vedete britanice din Marea Britanie

Nu a mai scos nicio piesă nouă din 2016 şi s-a retras din lumina reflectoarelor. Vorbim de Adele, care a renunţat la muzică pentru moment, ca să se ocupe de educaţia fiului său.

de Redactia Observator

la 04.11.2018 , 10:35

Nu a mai scos nicio piesă nouă din 2016 şi s-a retras din lumina reflectoarelor. Vorbim de Adele, care a renunţat la muzică pentru moment, ca să se ocupe de educaţia fiului său. Ei bine, chiar şi aşa, pentru al treilea an consecutiv, artista se menţine pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice din Marea Britanie. 

Adele se laudă cu o mulțime de hituri și cu conturile pline. Potrivit revistei Heat, în ultimul an, averea artistei a crescut de la 132 la aproape 148 de milioane de lire sterline.

De doi ani, cântăreaţa se dedică în întregime creşterii fiului său. Adele crede că, dacă ar intra din nou în vârtejul concertelor şi turneelor, şi-ar neglija copilul, aşa că a decis să ia o pauză de la carieră. Dar acest lucru nu i-a scăzut averea, ci dimpotrivă, rămâne în top-ul celor mai bogate vedete britanice sub 30 de ani.

Vezi și

Pe locul 2 în clasament se află Ed Sheeran. La 27 de ani, el are în conturi cam 94 de milioane de lire sterline, obținute mai ales din vânzările celui de-al treilea album, "Divide", şi din turneul său mondial.

Iar topul continuă cu actorul Daniel Radcliffe, cu 87 de milioane de lire sterline, grație rolului din "Harry Potter". Iar pe locul patru se află Harry Styles, cu 58 de milioane de lire sterline.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Topul celor mai bogate vedete britanice din Marea Britanie