Antena Meniu Search
x

Trailerul filmului 'Beauty and the Beast' a stabilit un nou record mondial de vizualizări în 24 de ore la lansare (VIDEO)

Primul trailer al filmului "Beauty and the Beast", noua producție a studioului Disney, face furori pe internet, stabilind un nou record de vizualizări în 24 de ore de la lansare.

Primul trailer al filmului "Beauty and the Beast", noua producție a studioului Disney, face furori pe internet, stabilind un nou record de vizualizări în 24 de ore de la lansare.

Teaserul 90 de secunde a stabilit un nou record mondial, fiind vizualizat de peste 91,8 milioane de vizionări în primele 24 de ore după lansare. Precedentul record era de 55 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore când a fost lansat în octombrie.

"Mulțumim fanilor noștri pentru recordul de 91,8 de milioane de vizualizări în 24 de ore a primului trailer din 'Beauty and the Beast'", notează Disney pe contul său de Facebook.

Pentru trailerul acestui remake al filmului de animație din 1991, Disney a mizat pe introducerea de schimbări ale simbolului castelului care prefațează toate filmele sale și care de data aceasta are un aspect mai lugubru, silueta lui înălțându-se într-un peisaj nocturn.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonista primului trailer cu o durată de 1,30 de minute al acestui film cu personaje în carne și oase este Emma Watson, care o întruchipează pe tânăra Bella și care apare pentru doar câteva secunde, fiind văzută admirând un trandafir sub un clopot de sticlă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Trailerul filmului 'Beauty and the Beast' a stabilit un nou record mondial de vizualizări în 24 de ore la lansare (VIDEO)