Antena Meniu Search
x

Ultimele pregatiri pe Arena Nationala! Show-ul Depeche Mode - o productie impresionanta!

Mai sunt 48 de ore pana la concertul incendiar Depeche Mode. Cei trei britanici vor ateriza la Bucuresti maine. O scena unica in lume a fost deja montata pe Arena Nationala, iar in culise, pe staruri le asteapta, la cererea lor, o armata de romance, un meniu romanesc si o camera complet neagra

Vezi și

Succesul se masoara in numarul de aplauze pe secunda. Pentru ei, 40.000 de mii de perechi de palme vor bate la unison, miercuri seara, la Bucuresti la un spectacol pe care Romania il asteapta de sapte ani.

Cei trei britanici care au cucerit lumea vor calca din nou pe pamant romanesc maine. E a cincea oprire a trupei, in turneul mondial Delta Machine. Covorul rosu a fost intins, toate detaliile puse la punct. Nicio dorinta nu e prea mare pentru Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher.

Starul trupei, solistul Davin Gahan, are si cele mai multe pretentii. In cabina lui Dave totul e negru. Draperii negre, totul intunecat. Doar intunericul il inspira pe Dave. Intunericul si femeile! "A cerut in mod deosebit sa fie inconjurat de doamne si domnisoare. Agenta lui e o doamna, maseuza trebuie sa fie o doamna",a povestit Laura Coroianu, organizator.

Romancele si mancarea romaneasca - sunt cele doua ispite cu care vor fi intampinati cei trei idoli Depeche Mode la Bucuresti. Pe langa meniurile organice pregatite de bucatarul lor personal, pe masa starurilor vor sta si micii, sarmalele si berea autohtona. Suficient cat sa prinda puteri pentru un concert de neuitat. "Cred ca o sa cante mult. Intre doua ore si doua ore jumate", au mai spus organizatorii.

Pregatirile pt concertul Depeche Mode de miercuri seara au intrat in linie dreapta. Scena, adusa din Germania pe bucati, cu opt tiruri, are 21 de metri latime si 15 metri adancime. Acoperisul se afla la peste 15 metri de sol si a fost asamblat in trei zile de munca.

Trei zile de munca rasplatite cu doua ore de show incendiar. Cei trei britanici de la Depeche Mode isi fac deja bagajele pentru Romania. Aseara au cantat in Sofia, iar maine isi vor lua zborul spre Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Ultimele pregatiri pe Arena Nationala! Show-ul Depeche Mode - o productie impresionanta!