Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un parc din Târgu Mureş a devenit loc de întânire pentru pasionații de mașinuțe cu telecomandă

Când pasiunea comună sunt maşinuţele cu telecomandă, vârsta nu mai contează. În astfel de cazuri, diferenţa o face doar puterea maşinii şi îndemânarea "şoferului". Un parc din Târgu Mureş a devenit loc de joacă pentru împătimiţii curselor de automodele, fie că aveau opt ani sau 40 de ani.

de Redactia Observator

la 26.08.2018 , 11:04

Puţine sunt lucrurile care pot aduce pe acelaşi teren de joacă şi adulţi, şi copii. Când pasiunea comună sunt însă maşinuţele cu telecomandă, vârsta nu mai contează. În astfel de cazuri, diferenţa o face doar puterea maşinii şi îndemânarea "şoferului". Un parc din Târgu Mureş a devenit loc de joacă pentru împătimiţii curselor de automodele, fie că aveau opt ani sau 40 de ani.

Un traseu de skating a devenit pista perfectă pentru o întrecere de maşinuţe.

Pasiunea pentru maşinuţele cu telecomandă se naşte din copilărie. La maturitate, ea se rafinează şi devine şi mai costisitoare. Preţul unei maşini pentru începători porneşte de la câteva sute de lei. Cu cât jucăria este mai performantă, cu atât e mai scumpă: ajunge chiar la şi câteva mii de euro.

Vezi și

Interesul pentru astfel de curse se transmite din generaţie în generaţie. Iar taţii nu pot fi decât mândri că fiii lor vor să le calce pe urme, aşa că le susţin mai departe pasiunea.

În funcţie de puterea motorului, o astfel de machetă poate atinge viteza de 120 de kilometri pe oră în mai puţin de 3 secunde.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Un parc din Târgu Mureş a devenit loc de întânire pentru pasionații de mașinuțe cu telecomandă