Antena Meniu Search
x

Fiica lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida cu tranchilizante

Fiica lui Michael Jackson a dorit sa-si incheie socotelile cu viata la numai 15 ani. Paris Jackson a fost dusa de urgenta la spital dupa ce, potrivit presei, a luat o mare cantitate de tranchilizante.

Vezi și

Acum, ea este in afara oricarui pericol, dar ramane sub supravegherea psihiatrilor.

Surse apropiate de familia Jackson spun ca adolescenta a sunat, chiar ea, la un serviciu de ajutor pentru sinucigasi. Persoana care i-a raspuns si-a dat seama ca situatia este grava si a alertat politia. Paris a fost luata cu ambulanta si dusa la spital.

Un comunicat semnat de bunica lui Paris afirma ca ea se simte bine, primeste tratamentul adecvat si cere sa i se respecte intimitatea. Zvonul ca Paris Jackson ar suferi de depresie circula mai demult si a fost intarit, marti, de un mesaj neobisnuit al sau, pe twitter: "Ieri, toate problemele mele pareau sa fi disparut, dar acum au revenit si se pare ca vor ramane".

Si tot Paris isi exprima, mai demult, admiratia pentru un sinucigas celebru, Kurt Cobain, intr-un mesaj postat chiar de ea pe internet: “Kurt Cobain este Iisus Hristos”.

Bineinteles, vestea a dat nastere unei avalanse de noi zvonuri. Se spune ca Paris a mai incercat sa-si puna capat vietii, dar actuala tentativa este mult mai serioasa. Site-ul de mondenitati TMZ sustine ca ea a facut o criza dupa ce i s-a interzis sa mearga la un concert al lui Marilyn Manson. Paris Jackson urma sa debuteze, in curand, in cinematografie, intr-un film al carui regizor o descria ca "o tanara actrita plina de viata".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Fiica lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida cu tranchilizante