Antena Meniu Search
x

UPDATE! Roberto Cavalli, magazin in Bucuresti

Lux, eleganta, femei frumoase. Roberto Cavalli a inaugurat primul magazin in Romania. Designerul si-a facut aparitia la bratul unei femei superbe, un model celebru, Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo

Vezi și

Inconjurata de cele mai frumoase romance, Irina Shayk a atras totusi toate privirile. Intr-o tinuta deux-pieces, in culori indraznete, a pus monopol pe obictivele fotografilor atunci cand a aparut la bratul designerului. I-a fermecat pe toti cu frumusetea ei. . Supermodelul a venit la Bucuresti in cea mai mare discretie. Si si-a carat singura bagajele de la aeroport. Desi, e model de talie mondiala. Si mai ales, iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo. Rusoaica a fost surpriza serii pregatita romanilor de Roberto Cavalli.

Designerul care imbraca super-staruri precum Shakira sau Penelope Cruz a fost mai tot timpul emotionat. Si, la un moment dat, aproape ca a fost sufocat de multimea prezenta la inaugurarea boutiqului la Bucuresti. Catalin Botezatu a avut grija de el si l-a scos din sala.

Evenimentul a fost prilej pentru vedetele autohtone sa-si prezinte tinutele de gala. Tinute care, uneori, ajung la pretul unei masini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » UPDATE! Roberto Cavalli, magazin in Bucuresti