Antena Meniu Search
x

Vă amintiți de ea? A fost copil-vedetă la Hollywood, iar acum e DE NERECUNOSCUT. Ani de zile s-a luptat cu alcoolul și drogurile (FOTO, VIDEO)

Amanda Bynes a fost, cândva, în copilărie, o senzaţie a marilor ecrane. În adolescență, s-a luptat cu legea şi cu drogurile, iar acum e de nerecunoscut.

Amanda Bynes a fost, cândva, în copilărie, o senzaţie a marilor ecrane. În adolescență, ea s-a luptat cu legea şi cu abuzul de alcool și droguri, iar acum Bynes este de nerecunoscut.

Daily Mail scrie că Amanda Bynes a fost fotografiată, pentru prima dată după trei luni, în timp ce făcea cumpărături alături de antrenoarea sa de viață, Joy Stevens.

După cum se poate vedea din imagini, fosta actriță, care a declanșat numeroase scandalul în presă, este de nerecunoscut, ea luând foarte mult în greutate față de silueta cu care și-a obișnuit fanii în trecut.

În 2014, Amanda Bynes a fost arestată de poliţia din Los Angeles, după ce a fost prinsă conducând sub influenţa drogurilor.

Bynes a fost prinsă de poliţiştii californieni conducând unul dintre bolizii ei de lux drogată. Nu a fost prima dată când Amanda, cunoscută din peliculele Hairspray” (2007), „What a Girl Wants” (2003) sau „Big Fat Liar” (2002), avea probleme cu legea, din cauza băuturii şi a drogurilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Vă amintiți de ea? A fost copil-vedetă la Hollywood, iar acum e DE NERECUNOSCUT. Ani de zile s-a luptat cu alcoolul și drogurile (FOTO, VIDEO)