Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vedete fac Crăciunul pe internet!

S-au pozat, s-au filmat şi au postat totul pe site-urile de socializare. Au adunat, în doar câteva ore, mii de like-uri şi sute de comentarii. Unii s-au mândrit cu bradul frumos împodobit

de Redactia Observator

la 25.12.2014 , 19:21

S-au pozat, s-au filmat şi au postat totul pe site-urile de socializare. Au adunat, în doar câteva ore, mii de like-uri şi sute de comentarii. Unii s-au mândrit cu bradul frumos împodobit

Alţii, au împărţit bucuria de a fi alături de cei dragi. Corina Bud a dat rochiile mini pe portul popular din zona Oaşului şi s-a lăsat filmată lângă tată. Iar Aurelian Temişan a înregistrat primul colind împreună cu soţia lui.

Vedetele şi-au salutat fanii virtual. I-au sărutat prin monitor şi i-au colindat de la distanţă.

Vezi și

Corina Bud şi-a adus aminte de copilărie, lângă tatăl ei. A îmbrăcat straie populare de la ea de acasă, din Ţara Oaşului şi a cântat cu o ceată de colindători alături.

Vestea Naşterii Mântuitorului a umplut de bucurie casele tuturor. Vedetele au petrecut în familie.

Aurelian Temişan şi soţia lui, Monica Davidescu, au lucrat împreună şi la un colind, nu doar la împachetat cadouri.

Mihai Morar ne-a arătat, însă, şi partea bună a acestui fenomen.

De Crăciun, unele vedete au depănat amintiri. Mihai Trăistariu a postat, de curând, pe pagina lui de pe un site de socializare un videoclip înregistrat pe vremea când. era şi cântăreţ, nu doar fotomodel.

Despre Moş Crăciun nu ştim dacă mai merge sau nu la sală. Mihai Trăstariu, însă, pare că s-a mutat acolo. Vrea să-şi sculpteze trupul asemenea fotomodelelor din revistele glossy.

Pe facebook au stat vedetele şi în ajun, şi de Crăciun. Elena Gheorghe s-a pozat îmbrăcată în haine de sezon, lângă fiul ei, Nicholas şi lângă cu sora ei.

Şi Alina Sorescu s-a mândrit pe facebook cu fetiţa ei. A fotografiat-o într-un decor feeric şi a postat pe internet.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Vedete fac Crăciunul pe internet!