Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ploaie de vedete la ultima defilare de modă masculină a casei Louis Vuitton

A plouat cu vedete la ultima defilare de modă masculină a casei Louis Vuitton. Show-ul de la Paris a atras ca un magnet super starurile.

de Redactia Observator

la 20.01.2018 , 13:34

A plouat cu vedete la ultima defilare de modă masculină a casei Louis Vuitton. Show-ul de la Paris a atras ca un magnet super starurile. Deşi a fost o prezentare de modă pentru bărbaţi, pe podium au urcat şi două fotomodele celebre.

Familia Beckham s-a aflat printre invitaţii de onoare la ultima prezentare de modă a directorului artistic de la Louis Vuitton. David şi Victoria au venit la Paris alături de fiul lor, Brooklyn. 

Numeroase vedete au luat parte la prezentarea celei mai noi colecţii pentru bărbaţi. Cântăreţi, actori, sportivi celebri şi designeri, toţi au venit să vadă prezentarea care încheie cariera lui Kim Jones la celebra casă de modă. 

Vezi și

Pentru colecţia toamnă-iarnă 2018, designerul a folosit ca temă călătoria în jurul lumii şi a îmbinat-o cu stilul modern al casei Lous Vuitton. Prezentarea s-a încheiat cu defilarea lui Naomi Campbell şi Kate Moss, alături de creatorul colecţiei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Ploaie de vedete la ultima defilare de modă masculină a casei Louis Vuitton