Antena Meniu Search
x

Video Vedetele de la Hollywood renunţă la reţelele de socializare. Tom Holland şi Selena Gomez "au dispărut" printr-un simplu click

Platformele sociale dăunează grav sănătăţii. Este concluzia la care au ajuns multe dintre vedetele de la Hollywood, care caută, mai nou, orice cale de scăpare din mediul online. Actorul Tom Holland a făcut şi el, recent, acest pas. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 17.08.2022, 23:52

Vezi și

Facebook, Instagram şi Twitter sunt aplicaţiile care au dispărut din telefonul starului care îl joacă pe Spider-Man. Tom Holland şi-a anunţat plecarea virtuală printr-un videoclip de 3 minute.

Tom Holland: Am luat o pauză de la reţelele sociale pentru sănătatea mea mintală, pentru că mi se pare că Instagram și Twitter sunt mult prea stimulante, copleșitoare. Sunt prins şi întru într-o spirală, atunci când citesc lucruri despre mine online.

Nu este, însă, singura celebritate de la Hollywood care a decis să ia o pauză de la social media pentru binele său.

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a renunţat la platformele digitale încă din 2018, când a aflat că suferă de tulburare bipolară. De atunci nu a mai verificat noutăţile, nu a mai postat fotografii şi nu a mai răspuns fanilor. Totul, pentru a se concentra mai mult pe propria persoană. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedetele renunţă la reţelele de socializare

Printre vedetele care, printr-un singur click, au dispărut, la un moment dat, de pe Internet se numără şi Ed Sheeran, Margot Robbie, Julia Roberts, Kate Winslet sau Ariana Grande.

Alte nume de la Hollywood preferă să stea permament departe de ochii curioşilor şi nu simtă presiunea mediului online. George Clooney, Brad Pitt sau Jennifer Lawrence sunt doar câteva dintre vedetele care nici măcar nu au conturi pe marile platforme sociale.

În schimb, Elon Musk, cel mai bogat om de pe Pământ, este recunoscut pentru postările lui de pe Twitter, care par să nu se oprească vreodată. Recunoaşte că mediul online nu reflectă întotdeauna şi realitatea. 

Elon Musk: Oamenii par că au o viaţă mai bună (n.r.: pe platformele sociale) decât au cu adevărat. Oamenii postează poze în care sunt fericiţi, modifică unele poze, ca să arate mai bine. 

De altfel, miliadarul este în centrul unui scandal uriaş, după ce a anunţat că va cumpăra platforma socială, dar apoi s-a răzgândit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele de la Hollywood renunţă la reţelele de socializare. Tom Holland şi Selena Gomez "au dispărut" printr-un simplu click