Antena Meniu Search
x

Video Viața actorilor în pandemie. Surorile Odagiu, vloguri inspirate din perioada prin care trecem

Monica şi Ana Odagiu ne-au povestit despre vlogurile care au atât de mult succes pe internet, dar şi despre noile proiecte în care sunt implicate separat. Ana, de exemplu, face parte din noul proiect al Trupei Taxi, în care sunt readuse în atenţia publicului piesele de pe albumul aniversar Taxi 20. Este un proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta" se numeşte iniţiativa inedită prin care melodiile ajung să treacă prin filtrul unor actori pe care trupa Taxi îi apreciază. 

de Redactia Observator

la 29.03.2021, 13:41

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Monica Odagiu: Abia acum simt că mă afectează pe mine pandemia pentru că, în primă fază, nu am avut nicio problrmă. Acum am început să simt, tot vorbind cu oameni și întâlnindu-mă cu colegi de facultate. 

Ana Odagiu: E adevărat că nici nu am mai lucrat la filmulețe atât de constant cum o făceam. Și atunci am vrut să nu mai forțăm. În perioada aia ne bucura să facem asta și atunci toată energia era acolo și de-aia ieșea un produs pe care toată lumea l-a primit așa cum l-a primit. 

Provocarea "Joac-o p-asta", inițiativa trupei Taxi

Ana Odagiu: Mi-a plăcut foarte mult acest proiect pentru că atâta ne-am "hăhăit" pe internet în ultima perioadă încât aveam nevoie să fac și o chestie serioasă. Eu pot să fac multe lucruri, dar faptul că a venit așa a fost foarte bine primit acest lucru. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Viața actorilor în pandemie. Surorile Odagiu, vloguri inspirate din perioada prin care trecem