Antena Meniu Search
x

Vica şi Cătălin Botezatu, un nou cuplu monden?

Au plecat prieteni şi s-au întors îndrăgostiţi. Vica Blochina şi Cătălin Botezatu s-au întors aseară din America după o vacanţă al cărui ecou s-a auzit până peste ocean.

Vezi și

 S-au fotografiat în piscină, în ipostaze tandre, şi au rămas la fel de atenţi unul cu celalalt şi după ce au aterizat în România. Fie numai din vorbe. Semn că ce se întâmplă în Vegas, nu rămâne întotdeauna acolo.

Niciunul nu suflă o vorbă, dar radiază de fericire. Vacanţa petrecută în Las Vegas pare că le-a priit de minune celor doi aşa-zişi prieteni. Deşi nu recunosc că prietenia lor ar fi căpătat un alt sens pe tărâm american, Cătălin Botezatu şi Vica Blochina lasă multe de înţeles.

Doi oameni liberi care şi-au făcut de cap în America. Au jucat la Casino, au băut şampanie şi s-au bălăcit singuri în piscină. Iar fotografiile stau mărturie pe internet încă dinainte ca Bote şi Vica să se întoarcă în ţară.

De parcă nu şi-ar fi petrecut vacanţa împreună, cei doi au ieşit separat pe poarta aeroportului. Tot aşa au plecat şi acasă. Fiecare pe drumul lui.

Nimeni nu a văzut şi nimeni nu ştie nimic. Prietenii care i-au însoţit peste ocean l-au luat pe NU în braţe şi nu suflă o vorbă despre apropierea celor doi.

Vacanţa a durat două săptămâni, iar Vica şi Bote au ţinut morţiş să îşi ducă în Vegas şi alte două prietene, pe Ionela Prodan şi Denisa Nechifor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Vica şi Cătălin Botezatu, un nou cuplu monden?