Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un influencer şi-a legat iubita cu frânghia de plafonul maşinii, apoi s-a plimbat cu ea pe străzile oraşului, în Rusia. A primit o amendă de 10 dolari

Un influencer cunoscut în Rusia este cercetat după ce a postat un videoclip în care îşi plimba iubita pe plafonul unui Bentley, după ce a legat-o de mâini şi de picioare şi i-a pus bandă adezivă peste gură.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.08.2021, 19:37

Bărbatul este cunoscut pentru videoclipurile atipice postate pe Instagram
Bărbatul este cunoscut pentru videoclipurile atipice postate pe Instagram - Instagram/ Sergey Kosenko

Influencerul Sergey Kosenko, care are peste cinci milioane de urmăritori pe Instagram este extrem de cunoscut pentru prezenţa sa în mediul online, datorită clipurilor video pe care le postează cu regularitate, transmite Business Insider. De asemenea, el s-a remarcat şi printr-o serie de materiale video în care desfăşoară activităţi periculoase din viaţa reală.

Sergey a fost deportat în Indonezia, în luna ianuarie, după ce a organizat o adunare alături de care a încălcat regulile COVID-19. De asemenea, Kosenko a declanşat un val de critici online după ce a încărcat pe instagram un clip în care conducea o motocicletă pe un ponton de lângă ocean, în Bali. În imagini se observă cum bărbatul ţine în spate o femeie, într-o poziţie extrem de periculoasă, iar apoi sar amândoi cu motocicleta în ocean, spre indignarea oamenilor care au criticat îndelung filmuleţul.

Influencerul va fi anchetat

În videoclipul postat zilele acestea, care a devenit viral, acumulând peste 86.000 de aprecieri, Kosenko conduce un Bentley în timp ce iubita lui, legată cu frânghii şi lipită la gură cu bandă adezivă stătea pe plafonul maşinii. De asemenea şoferul avea una dintre mâini prinsă cu o cătuşă de mâna iubitei sale, în timp ce pe fundal rulează o melodie hip-hop. La scurt timp după ce videoclipul a fost postat, Inspectoratul de Stat din Moscova a transmis un comunicat prin care face referire la incident, prin care transmite că va ancheta acest caz. Potrivit unor publicaţii, maşina nu aparţinea influencerului şi era înregistrată cu 68 de amenzi neplătite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marți, Kosenko a distribuit o postare de pe Instagram spunând că el și prietena îşi cer scuze pentru că au fost amendați cu aproximativ 10 dolari. Nu este însă clar dacă amenda este cea la care făcea referire Inspectortul de Stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » VIDEO. Un influencer şi-a legat iubita cu frânghia de plafonul maşinii, apoi s-a plimbat cu ea pe străzile oraşului, în Rusia. A primit o amendă de 10 dolari