Viorel Ilișoi, fost jurnalist, despre lansarea volumului său "Strălucitor"

De Redactia Observator.
Publicat: 16.07.2020, 12:45.
Actualizat: 16.07.2020, 15:27

Un jurnalist adevărat merge în comunitate şi află poveştile oamenilor, sapă după subiecte şi după rezolvarea lor, pune întrebări incomode şi aşteaptă răspunsuri de la instituţii.

Dar găseşte şi partea frumoasă din orice întâmplare, iar dacă textele sunt bune, poate ieşi chiar şi o carte din asta. Despre cum a început presa după 90, cosmetizată cu întâmplări hazlii, dar cât se poate de reale.

Fostul gazetar pe stil vechi Viorel Ilişoi, dar şi scriitorul celei mai noi apariţii Strălucitor. Şi nu, nu e vorba despre ceva care sclipeşte, ci despre ceva ce veţi descoperi în carte.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.